Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
28.05.2019 06:35

Súťaž školských časopisov - VII. ročník


Ilustračná snímka, zdroj: kkexpress.sk


Prešovský samosprávny kraj, Regionálna organizácia Slovenského syndikátu novinárov (RO SSN) v Prešove a Knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove vyhlasujú Súťaž školských časopisov - VII. ročník


Súťaže sa môžu zúčastniť školské časopisy všetkých typov stredných škôl v Prešovskom kraji.

Do súťaže je možné poslať školské časopisy z aktuálneho školského roku 2018/2019. Každý účastník musí poslať minimálne dve a maximálne tri rôzne čísla časopisu z uvedeného obdobia, každé v dvoch exemplároch. Súťaže sa môžu zúčastniť aj on-line (elektronické) časopisy stredných škôl.

Do súťaže treba časopis prihlásiť e-mailom na adresu kniznicapoh.crd@gmail.com. Školské časopisy v printovej podobe je potrebné doručiť s označením „Súťaž školských časopisov“ na adresu: Knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove, Centrum regionálnych dokumentov, Hlavná 139, 080 01 Prešov

Zaradenie časopisu do súťaže emailom potvrdí Centrum regionálnych dokumentov Knižnice P. O. Hviezdoslava v Prešove. Doručené školské časopisy posúdi odborná porota, odsúhlasená Výborom RO SSN v Prešove. Výsledky budú vyhlásené pri príležitosti Dňa študentstva.

Víťazné redakčné tímy získajú diplomy, vecné ceny i finančné príspevky.

Uzávierka súťaže: 30. 6. 2019

Prípadné doplňujúce otázky môžete adresovať na email hovorca@vucpo.sk  alebo kniznicapoh.crd@gmail.com.

Autor: (Daša Jeleňová, hovorkyňa PSK)


komentáre
SHOW ALL
podobné
29.11.2018
Ocenili najlepšie stredoškolské časopisy. Zvíťazili Stretnutia z Kežmarku.
Najlepším stredoškolským časopisom v Prešovskom kraji je časopis Stretnutia z Gymnázia P. O. Hviezdoslava v Kežmarku. Odborná porota zostavená z aktívnych novinárov ho ocenila premiérovo prvým miestom.
viac
24.05.2019
Fotografická súťaž o najkrajšie zábery Prešovského kraja
Široká verejnosť sa opäť môže zapojiť do fotografickej súťaže o najkrajšie zábery z Prešovského kraja. Siedmy ročník súťaže Choď a foť vyhodnotí odborná porota, ktorej predsedá známy fotograf Jano Štovka. Súťaž je spojená s putovnou výstavou najkrajších fotografií.
viac
30.11.2020
Anketu Najlepší v cestovnom ruchu PSK prispôsobili koronakríze
Siedmy ročník ankety Najlepší v cestovnom ruchu Prešovského kraja za rok 2020 vyhlásila Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Severovýchod Slovenska. Tradičné kategórie tento rok nahradia len dve, reagujú tak na situáciu okolo nového koronavírusu.
viac
12.02.2022
Hľadá sa kniha kraja. Vyhlásený je už v poradí piaty ročník súťaže
Už 5. ročník súťaže o najlepšie knižné tituly Prešovského samosprávneho kraja je spustený. Jubilejná „Kniha roka“ prináša tento rok aj niekoľko zmien.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %