Utorok 22.10.2024
Dnes má meniny 
Sergej
°C
17.06.2024 08:05

Predseda ZMOS Jozef Božik na rozlúčkovom podujatí prezidentky SR Zuzany Čaputove


Snímka z podujatia


Predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik sa zúčastnil na rozlúčkovom podujatí prezidentky SR Zuzany Čaputovej v Prezidentskej záhrade v Bratislave.


Predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik sa zúčastnil na rozlúčkovom podujatí prezidentky SR Zuzany Čaputovej v Prezidentskej záhrade v Bratislave.

Okrem zástupcov samospráv boli na podujatí v piatok 14. júna 2024 aj zástupcovia občianskej spoločnosti, charity, vzdelávania, kultúry, menšín, držitelia najvyšších štátnych vyznamenaní, úspešní vedci, športovci, umelci i učitelia.

„Spoločne s predsedom SK 8 Jozefom Viskupičom sme ako pozvaní zástupcovia samospráv poďakovali za spoluprácu a záujem o samosprávy a naše problémy, ktoré sa prehĺbili predovšetkým počas rokov 2021 a 2022,“ uviedol predseda ZMOS a primátor mesta Partizánske Jozef Božik.

 

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.12.2020
B. Tréger: Účinná prevencia je najlepší spôsob predchádzania problémom
Predseda Združenia miest a obcí Slovenska Branislav Tréger sa v utorok (8.12.) zúčastnil rokovania s prezidentom Dobrovoľnej požiarnej ochrany Slovenskej republiky Pavlom Ceľuchom a tiež so zástupcami Prezídia Hasičského a záchranného zboru.
viac
09.04.2021
ZMOS spustilo projekt podpory potenciálu slovensko-ukrajinského prihraničia
Projekt cezhraničnej spolupráce zameraný aj na dobré spravovanie vecí verejných by mal priniesť zintenzívnenie spoločných aktivít v regiónoch oboch štátov a zároveň poskytnúť možnosť podeliť sa o skúsenosti z decentralizácie, čerpania eurofondov i výkonu samosprávnych kompetencií.
viac
30.08.2021
Regionálne oslavy SNP aj s účasťou zástupcov ZMOS
Regionálne oslavy 77. výročia Slovenského národného povstania sa uskutočnili na Partizánskej lúke na Podbanskom.
viac
08.06.2022
ZMOS: Rozhodnutie prezidentky je výsledkom zodpovedného sociálneho dialógu
Rozhodnutie prezidentky Zuzany Čaputovej vetovať protiinflačný balík vníma Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) ako výsledok toho, čo v praxi znamená zodpovedný sociálny dialóg.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.42 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.00 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.58 %