Sobota 04.05.2024
Dnes má meniny 
Florián
°C
23.08.2019 03:20

Pod cirkusovým šapitom ožije príbeh Červenej čiapočky


Ilustračná snímka (tasr)


Klasickú rozprávku Červená čiapočka v netradičných priestoroch cirkusového šapita si budú môcť pozrieť deti i dospelí v mestskom parku v Bánovciach nad Bebravou.


Divadelné predstavenie v podaní Teatro Tatro sa tam uskutoční 25. augusta, informovala TASR Veronika Palušová z Mestského kultúrneho strediska (MsKS) v Bánovciach nad Bebravou.       

"Červenú čiapočku pozná snáď každý. Avšak v unikátnom prostredí vyznie ešte pútavejšie, ako nám ho rozprávali staré mamy. Jej stvárnenie určite zaujme malých i veľkých," uviedla Palušová.       

Predstavenie sa podľa nej začína o 16.00 h a o dve hodiny neskôr je na programe repríza. "Z dôvodu obmedzenej kapacity je potrebné rezervovať si miestenky. Záujemcovia tak môžu urobiť v MsKS, prípadne v informačnom centre na námestí," dodala.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
26.09.2016
Miestny poplatok za rozvoj samospráva nezavedie
Mesto Bánovce nad Bebravou nezavedie miestny poplatok za rozvoj. Rozhodla o tom radnica spolu s bánovskými mestskými poslancami.
viac
07.08.2019
Stredoveký festival priblíži históriu mesta a jeho okolia
Bánovce nad Bebravou sa na jeden deň prenesú do stredoveku. Názov festivalu Villa Ben, ktorý bude 17. augusta v mestskom parku, odkazuje na niekdajšie pomenovanie mesta a ponúkne remeslá, šermiarov či dobovú hudbu.
viac
04.10.2019
V meste pribudli ďalšie kryté stojiská na nádoby na odpad
Samospráva Bánoviec nad Bebravou umiestnila na území mesta ďalšie dve kryté uzamykateľné stojiská na kontajnery. Stojiská za takmer 15.000 eur pribudli na ulici Matice slovenskej a ulici Žitná, ich obstaranie financovala radnica z rozpočtu mesta. Informovala o tom v tlačovej správe.
viac
02.12.2019
Dobrovoľníci vysadili na jeseň stovky stromov
Jeseň v Bánovciach nad Bebravou sa opäť niesla v znamení dobrovoľníctva a v záujme zlepšiť životné prostredie. S pomocou dobrovoľníkov zabezpečilo mesto v októbri a novembri výsadbu 64 listnatých stromov a 210 tují, informovala bánovská radnica.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %