Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
09.02.2021 12:25

Petržalka opäť hľadá svojho nezabudnuteľného učiteľa


Ilustračná snímka: (tasr).


Bratislavská Petržalka aj tento rok hľadá Učiteľa, na ktorého sa nezabúda. Ide o špeciálnu kategóriu v rámci každoročných oceňovaní najlepších pedagógov materských a základných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mestskej časti.


Učiteľom s takýmto titulom sa môže stať súčasný, ale aj bývalý pedagóg. Samospráva o tom informuje na svojej webovej stránke.

„Súčasťou slávnosti bude aj ocenenie súčasných aj bývalých pedagógov, ktorí sa svojím pedagogickým majstrovstvom, láskavým a citlivým prístupom stali pre svoje deti a žiakov ich druhými rodičmi a dokázali im aj ich rodičom pomôcť často aj v zložitých a ťažkých životných situáciách” približuje mestská časť. Navrhnúť ich môžu žiaci, ich rodičia, absolventi, riaditelia škôl či kolegovia učiteľov.

Návrhy je potrebné poslať do 5. marca poštou na oddelenie školstva petržalského miestneho úradu alebo elektronicky na e-mailovú adresu juraj.monsberger@petrzalka.sk. Predložené návrhy musia obsahovať meno a priezvisko navrhovaného pedagóga vrátane kontaktu na neho, názov materskej školy alebo základnej školy, v ktorej pôsobil, respektíve pôsobí, ako aj zdôvodnenie návrhu. Kontaktné údaje by však nemal zabudnúť uviesť ani navrhovateľ.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
13.11.2017
Nominácie na Najlepších v cestovnom ruchu Prešovského kraja sú otvorené
Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska vyhlásila štvrtý ročník ocenenia Najlepší v cestovnom ruchu Prešovského kraja. Verejnosť môže do konca novembra 2017 nominovať osobnosti, organizácie, produkty, zariadenia a zamestnancov, ktorí prispievajú k rozvoju turizmu v kraji.
viac
22.02.2021
Návrhy na cenu mesta môžu občania doručovať do 1. marca
Mesto Rimavská Sobota aj v roku 2021 udelí vybraným osobám a organizáciám cenu mesta. Informuje o tom na svojej internetovej stránke s tým, že návrhy na ocenenie je možné podávať do 1. marca na adresu mestského úradu.
viac
17.06.2021
Prešovský kraj hľadá Naj online učiteľov stredných škôl
Prešovský samosprávny kraj vyhlasuje anketu Naj online učiteľ PSK za školský rok 2020/2021. Jej zámerom je vyzdvihnúť prácu učiteľov stredných škôl v kraji počas dištančnej výučby, na ktorú museli prejsť školy počas pandémie koronavírusu. Na toto ocenenie učiteľov nominujú ich žiaci.
viac
22.02.2022
Petržalka aj tento rok hľadá svojho nezabudnuteľného učiteľa
Bratislavská Petržalka hľadá opäť Učiteľa, na ktorého sa nezabúda. Ide o špeciálnu kategóriu v rámci každoročných oceňovaní najlepších pedagógov materských a základných škôl v pôsobnosti mestskej časti.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %