Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
06.06.2017 11:41

Na Liptove otvoria letnú kúpeľnú sezónu


Ilustračná snímka: (OOCR RL).


Leto sa blíži aj do jediných liptovských kúpeľov s liečivou minerálnou vodou. Už v piatok 9. júna 2017 symbolicky odomknú letnú kúpeľnú sezónu na Liptove. Otvorenie bude spojené so zábavou pre všetky vekové kategórie a vstup na podujatie je bezplatný.


Liptov sa pýši množstvom minerálnych prameňov. Jeden z nich, domácim ale aj zahraničným hosťom prinavracia zdravie už viac než 300 rokov, na čo sú kúpeľníci spod Choča patrične hrdí.

Minuloročná letná sezóna dopadla v KÚPEĽOCH LÚČKY nad očakávanie a podobne silnú sezónu v Lúčkach očakávajú aj tento rok. Veľké očakávania odzrkadľuje aj skutočne atraktívne otvorenie sezóny. „Garanciou vynikajúcej atmosféry a zábavy v nádhernej prírode pod Chočom budú aj na tohtoročnom otvorení letnej kúpeľnej sezóny v Lúčkach Kandráčovci. Práve ich si naši klienti pre obrovský úspech minulého roka opäť vyžiadali a množstvo kúpeľných hostí nás navštívi práve v týchto dňoch aj vďaka nim. Ďalším skvelým interpretom bude Pavol Hammel s osvedčenými hitmi ako Medulienka alebo ZRPŠ. Na otvorenie kúpeľnej sezóny všetkých srdečne pozývame a pripomíname, že vstup je voľný,“ prezradil Martin Beňuch, riaditeľ KÚPEĽOV LÚČKY a.s.

K dobrej hudbe patrí aj zábava a tanec. Na otvorení sa predstaví aj SM tanečné štúdio Ružomberok, ktoré vo víre tanca predstaví rockové, jazzové a scénické kreácie. Pre návštevníkov, ktorým bude po vystúpení do tanca, zahrá aj DJ Riko. „Pripravili sme bohatý sprievodný program. Chýbať nebude prehliadka tradičných ľudových remesiel akými sú výroba chutných medovníkov, pletenie košíkov, zaujme keramika, drevené výrobky a zachutí medovina a tiež bohatá ponuka jedál a nápojov. V prevádzke bude aj minigolf a množstvo atrakcií pre deti ako aquazorbing, maľovanie na tvár, nafukovacie atrakcie a podobne,“ približuje obchodno-ekonomická námestníčka kúpeľov Slávka Medveďová.

Tento rok v KÚPEĽOCH LÚČKY na otvorenie sezóny chystajú aj prekvapenie. Hlavnou úlohou kúpeľov ako zdravotníckeho zariadenia ja prinášať všetkým ľudom zdravie. Preto v kúpeľoch zažije premiéru „Koleso zdravia“, vďaka ktorému si budú môcť odvážlivci vytočiť pekné ceny, zaujímavé zľavy a pomôcť aj takto svojmu zdraviu. Ten, kto by v hre nemal šťastie, nemusí zúfať. Pre všetkých je pripravená aj tombola so zaujímavými cenami. „K dobrému zdraviu nepochybne napomáha aj pohoda a dobrá zábava. Na letnú sezónu sme pripravili veľa podujatí a veríme, že aj vďaka nim sa budú návštevníci na Liptove cítiť skvelo a vracať sa stále častejšie.

Informácie o všetkých podujatiach sú dostupné a neustále aktualizované na webovej stránke www.visitliptov.sk,“ uzavrela riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Darina Bartková.

Kúpeľníci dúfajú, že počasie bude atraktívnemu piatkovému programu naklonené, prekonajú minuloročnú návštevnosť a ich hostia si užijú to najlepšie leto pod Chočom.

Autor: (Katarína ŠARAFÍNOVÁ, OOCR Region Liptov)


komentáre
SHOW ALL
podobné
06.06.2017
33. ročník Turčianskych slávností folklóru
Druhá júnová nedeľa tohto roku bude v Slovenskom národnom múzeu v Martine – Múzeu slovenskej dediny patriť prezentácii ľudového umenia na XXXIII. ročníku Turčianskych slávností folklóru.
viac
07.06.2017
Snina pri príležitosti výročia predstaví vlastnú mincu i pieseň
Sninská samospráva sa pri príležitosti 700. výročia prvej písomnej zmienky o meste rozhodla pripraviť pre svojich obyvateľov možnosť vyraziť si vlastnú mincu. Mesto bude zároveň reprezentovať aj nová pieseň. Obe zaujímavosti predstaví verejnosti už tento piatok (9. 6.).
viac
14.07.2017
Žilinské kultúrne leto pokračuje
Víkend a nasledujúci týždeň spríjemnia v Žiline obyvateľom, ale aj návštevníkom zaujímavé kultúrne podujatia.
viac
21.07.2017
Nenechajte si ujsť pestrý víkend v bratislavskom regióne
Návštevníci bratislavského regiónu sa tento víkend môžu tešiť na podujatia Bratislava in the sky, LARP Kráľovstvo Vína, Summer Night Hafla 2017 - Oriental Garden party, Iva Bittová & Mucha Quartet (Viva Musica), Muž so železnou maskou na Červenom Kameni, Svätojakubský jarmok, 3. GULÁŠ FEST.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %