Piatok 03.05.2024
Dnes má meniny 
Galina
°C
13.09.2016 07:53

Na dvere klopú Prešovské trhy a parkúrové preteky


Pozvánka.


Aký by to bol prešovský symbolický začiatok jesene, ak nie Prešovskými trhmi. Tradičná akcia predajných a výstavných trhov spojená s parkúrom začne už vo štvrtok 15. septembra.


Prešovské trhy v Jazdeckom areáli na Sídlisku III v Prešove budú opäť patriť stánkom s rozmanitou ponukou chutného a voňavého sortimentu v podobe pečených výrobkov či jedného z prvých odrôd burčiaku, predstavia sa i remeselníci. Šiesty ročník tejto obľúbenej akcie potrvá do nedele 18. septembra.

Oficiálny začiatok trhov bude vo štvrtok dopoludnia o 10. hodine, okrem širokej ponuky tovarov sú pripravené aj atrakcie pre najmenších, ako aj kultúrny program v podaní hudobných formácií ĽH Stana Baláža, Komajoty, N3O Akustika, súborom Stropkovani a mnohých ďalších.

 Aj tento rok bude súčasťou trhov aj parkúr a parkúrové preteky, v ktorých by si malo tento rok zmerať sily päť desiatok súťažiacich.

 Vstup do areálu je voľný, otvárací čas trhov bude od 10.00 do 20.00 hodiny, v nedeľu do 18.00 hodiny. Počas podujatia budú posilnené aj spoje MHD, k areálu bude premávať mimoriadny spoj č. 39.

 Akcia sa uskutoční pod záštitou primátorky mesta Prešov Andrey Turčanovej.

 

Viac na: http://www.trhypresovske.sk/

Autor: (ts)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.11.2017
Prešov v žiari adventu
Nezameniteľnú atmosféru blížiaceho sa adventu dotvára aj vianočná výzdoba. Jej rozsvietenie bude súčasťou otvorenia Vianočných trhov 24. novembra. Dominantou výzdoby bude aj tento rok vianočný stromček, ktorý sa vlani predstavil v novej výzdobe, tohtoročný advent prináša opäť niekoľko noviniek.
viac
05.03.2018
Andrea Turčanová ako prvá slovenská primátorka vystúpila v Bruseli
V Bruseli sa 22. februára uskutočnilo slávnostné zasadnutie Dohovoru primátorov a starostov pri príležitosti jeho 10. výročia. Zasadanie sa konalo v Európskom parlamente za účasti stoviek primátorov a starostov nielen z Európy, ale aj ďalších kontinentov.
viac
27.08.2018
Prešov zažije sviatok dráhovej cyklistiky s medzinárodnou účasťou
Velodróm Prešov bude v stredu 29. augusta strediskom veľkých pretekov s medzinárodnou účasťou pod záštitou primátorky mesta Prešov Andrey Turčanovej. Po prvýkrát v 29-ročnej histórii odštartuje Grand Prix mesta Prešov.
viac
18.11.2019
Vianočné trhy v centre Prešova budú pohodové a ekologickejšie
V meste Prešov už vrcholia prípravy na vianočné trhy. Podujatie s novým konceptom a názvom "Prešovské POhodové Vianoce" slávnostne otvoria 25. novembra, potrvajú do 23. decembra a jeho súčasťou bude viacero noviniek.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %