Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
08.08.2019 04:05

Mesto Šaľa dalo do užívania tri nové ihriská


Ilustračná snímka (tasr)


Šalianska radnica odovzdala do užívania tri nové ihriská v mestskej časti Veča. Športoviská vznikli na nevyužitých asfaltových plochách, ktoré mesto zmenilo na oddychové priestory pre deti aj dospelých.


Na Cinotrínskej ulici vzniklo multifunkčné ihrisko vybavené okrem iného aj basketbalovými košmi. „Na Slnečnej ulici si prídu na svoje milovníci fitnesu. Exteriérové ihrisko ponúka bohatú ponuku rôznych posilňovacích prvkov, na ktorých si môžu návštevníci precvičiť celé telo,“ uviedla Dajana Hanesová z mestského úradu.       

Ako pripomenula, neďaleko fitnes športoviska sa nachádza ďalšie nové ihrisko, ktoré je určené hlavne deťom. „Ponúka niekoľko druhov hojdačiek, ale aj lezeckú hernú zostavu so šmýkačkou. Súčasťou ihriska, na ktorom bude platiť riadny prevádzkový poriadok, je aj altánok pre oddych a relax,“ dodala Hanesová.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
26.11.2019
Mesto odovzdá do užívania vyše 100 nových nájomných bytov
Mesto Šaľa bude už o niekoľko dní odovzdávať do užívania vyše 100 nových nájomných bytov na Kráľovskej ulici. V prvej etape bolo v tej istej lokalite ešte minulý rok odovzdaných 34 bytov.
viac
28.11.2020
Materská škola na Beskydskej ulici má po štyroch rokoch bezpečné a moderné ihris
Zrenovovaný dvor škôlke v Bratislave-Starom Meste deťom slávnostne odovzdali zástupcovia mestskej časti a investora v piatok 27. novembra. Doteraz sa deti museli hrávať v parku na Račianskom mýte.
viac
30.09.2021
Mesto Šaľa vybuduje nové stojiská s polopodzemnými kontajnermi
Šalianska radnica pokračuje v rozširovaní stojísk s polopodzemnými kontajnermi. V stredu začína mesto s výstavbou troch nových na Ulici P. J. Šafárika a na Dolnej ulici.
viac
20.01.2024
V poliklinike v Šali pribudne nové CT pracovisko
V Šali pribudne nové pracovisko počítačovej tomografie. Ako informovala Poliklinika Nitrianskeho samosprávneho kraja (NSK), v týchto dňoch sa už začalo s adaptáciou priestorov, kde bude CT prístroj umiestnený.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.12 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %