Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
20.08.2019 01:25

Máte radi bábkové divadlo? Poďte s nami žihadliť


Ilustračný výrez plagátu


Bábkové Žihadlenie je rodinný bábkovo - divadelný festival usporadúvaný pri príležitosti rozlúčky s prázdninami pre všetky deti z Malaciek, blízkeho i neblízkeho okolia. Venovaný je bábkarovi Jonášovi Jiráskovi a uskutoční sa 31. augusta a 1. septembra na nádvorí pálffyovského kaštieľa V Malackách.


Festival Bábkové Žihadlenie pripravuje malacké Divadlo Žihadlo, teda Vlado Zetek a celá jeho rodinka. Podujatie má tú pravú priateľskú atmosféru plnú rozprávok v podaní divadiel zo Slovenska a Čiech, umocnenú pesničkami, výtvarnými dielničkami a dobrou náladou.

Festival finančne podporili Bratislavský samosprávny kraj a Nadácia ZSE, partnermi projektu sú mesto Malacky a MCK Malacky.

 

 

Autor: MCK, -red-


komentáre
SHOW ALL
podobné
27.10.2017
Posledný októbrový víkend prinesie pestré zážitky
Ružinovský folklórny festival, Boj o Bratislavu, Príbeh o mŕtvej neveste na hrade Červený Kameň, 1. Záhorácka ľudová zábava, Rozprávková jeseň v DK Zrkadlový háj. Posledný októbrový víkend v bratislavskom regióne bude v znamení divadla a pestrých zážitkov!
viac
10.06.2019
Trojica podujatí prilákala tisíce návštevníkov
Deň detí, Malacká šošovica a Malacký piknik ovládli 1. jún v Malackách. Pestrý program a letné počasie prilákalo do Zámockého parku tisíce návštevníkov z mesta i okolia. Spojenie troch skvelých podujatí, ktoré je výsledkom spolupráce viacerých mestských organizácií, sa ukázalo ako výborný nápad.
viac
04.09.2021
Festival Malarock je späť! Už dnes na nádvorí Pálffyovského kaštieľa v Malackách
Multižánrový festival Malarock sa po viac ako roku vracia na scénu v plnej sile, pripravený to poriadne rozbaliť.
viac
24.06.2022
Záhorie ponúka divadelné šermovanie, folklórny festival aj adrenalínové preteky
Bohatý program od aktívneho oddychu, divadla spojeného so šermom cez festival až po folklórne slávnosti je pripravený v sobotu a nedeľu (25. - 26. 6.) pre obyvateľov a návštevníkov Záhoria.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %