Utorok 16.04.2024
Dnes má meniny 
Dana, Danica
°C
17.08.2021 09:45

Ľudia môžu navštíviť útulok v rámci dňa otvorených dverí


Ilustračná snímka: (tasr).


Pri príležitosti Medzinárodného dňa zvierat bez domova pripravilo mesto Poprad v mestskom útulku deň otvorených dverí. Uskutoční sa v sobotu (21. 8.) v čase od 13.00 do 17.00 h.


Mestský útulok bude otvorený pre všetkých návštevníkov, ktorí budú chcieť prísť urobiť radosť psom nachádzajúcim sa v zariadení pohladením, prechádzkou, ale tiež materiálnou pomocou. Prechádzka psov bude spojené so súťažami pre najmenších.

„Počas podujatia sa budú môcť návštevníci zoznámiť nielen s ponukou psíkov hľadajúcich nový domov, ale aj s možnosťami ich adopcie,” informuje mesto na svojej webstránke.

Útulok pripravil pre návštevníkov tiež sprievodné aktivity, ktoré budú nielen zabávať, ale tiež vzdelávať predovšetkým najmladších hostí podujatia.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
06.10.2016
Svetový deň zvierat v Košiciach
Sprevádzajú nás od nášho počiatku, pomáhajú nám a slúžia. Je na čase im to vrátiť. V nedeľu bude v Košiciach akcia pri príležitosti Svetového dňa zvierat: Nájdite sa!... so zvieratkom z útulku.
viac
15.06.2021
Príjemný rodinný víkend vo fiľakovskom parku
Samospráva Fiľakova sa po prvýkrát zapojí do celoslovenskej iniciatívy s názvom Víkend otvorených parkov a záhrad. V spolupráci s neziskovou organizáciou Národný Trust pripravuje rodinné podujatie s prednáškami i piknikom.
viac
04.08.2021
Oslava storočnice turizmu v Demänovskej Doline v znamení spoznávania
Veľké jubileum 100 rokov turizmu oslávi obec Demänovská Dolina dvojdňovým programom pre všetky generácie. Podujatie Demänovská dračia 100PA privedie hravou a interaktívnou formou deti aj dospelých k poznaniu krás, prírodného bohatstva i histórie turizmu v najobľúbenejšej doline Liptova.
viac
03.12.2022
Handlovská kapustnica 2022! Poďte s nami rozdávať radosť chutne a ekologicky
Tradičné benefičné podujatie Handlovská kapustnica je späť v prezenčnej forme! Počas pandémie sa konali kapustnice po dva roky v komornej atmosfére podľa platných opatrení.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %