Nedeľa 19.05.2024
Dnes má meniny 
Gertrúda
°C
25.08.2020 02:10

Letodivy ukončí PiPi Dlhá Pančucha


Snímka zdroj: (bsk).


Po úspešnom prvom ročníku nechýbalo ani toto leto v župnom Bratislavskom bábkovom divadle letné hranie s názvom Letodivy. Doteraz herci odohrali sedem predstavení a pred sebou majú ešte jedno. Na záver poteší malých aj veľkých PiPi Dlhá Pančucha.


„Letodivy zaznamenali veľký úspech. Diváci si mohli obľúbené predstavenia, ako aj zaujímavých hostí, vychutnať každý júlový a augustový štvrtok podvečer a to v tieni divadelnej záhrady. Na svoje si prišli tak deti, ako i dospelí, ktorí si mohli každý druhý štvrtok v mesiaci užiť zaujímavý koncert. Teším sa, že bábkoherci oživili starú divadelnú záhradu a vytvorili tak nový zaujímavý priestor,” povedal bratislavský župan Juraj Droba.

Druhý ročník letného divadelného podujatia LETODIVY uzatvorí 27. 8. o 18:00 hodine rozprávka PiPi Dlhá Pančucha z produkcie divadla PIKI. Predstavenie, podľa vybraných kapitol z knižiek Astrid Lindgrenovej, je o neobyčajnom dievčati menom Pipi Dlhá Pančucha. Počas hodinového sledu jednotlivých epizód sa PIPI spolu so svojimi kamarátmi Tomim a Anikou, stretne s celým radom rozličných postáv a figúrok švédskeho malomesta.

Autor: (Lucia FORMAN, hovorkyňa BSK)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.08.2020
Navrhnite osobnosti na Ocenenia bratislavskej župy 2020
Bratislavský samosprávny kraj otvára možnosť navrhnúť výnimočné osobnosti na získanie Ocenenia Bratislavského samosprávneho kraja (BSK). Nominácie môžu podať obyvatelia kraja, občianske združenia či iné organizácie so sídlom v Bratislavskom kraji. Uzávierka návrhov na kandidátov je 30. septembra.
viac
30.09.2020
Letný vlak Záhoráčik prepravil túto sezónu takmer 6000 cestujúcich
Náučný chodník Plavecký kras, výhľad na panorámu Malých Karpát, či Plavecký hrad. To je len malý výber z atrakcií, ktoré mohli vidieť návštevníci Záhoria ak cestou za krásami tohto regiónu využili Letný vlak Záhoráčik.
viac
20.11.2020
V Bratislavskom kraji vznikla Rada partnerstva
V Bratislave mala v stredu 18. novembra svoje ustanovujúce zasadnutie Rada partnerstva pre integrovaný územný rozvoj. Novovzniknutá Rada má zabezpečiť efektívny spôsob čerpania eurofondov v Bratislavskom kraji.
viac
20.05.2021
Zahlasujete v ankete za osobnosť Bratislavského kraja
Obyvatelia kraja môžu už po druhý raz zvoliť laureáta Ceny verejnosti v rámci Ocenenia Bratislavského samosprávneho kraja. Vyberať môžu medzi 32 významnými osobnosťami z oblasti kultúry, športu, vzdelávania, zdravotníctva či sociálnej starostlivosti. Hlasuje sa elektronicky a to do 15. júna 2021.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.13 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.71 %