Streda 24.04.2024
Dnes má meniny 
Juraj
°C
18.01.2021 09:35

KOCR Trenčín región hľadá obľúbené miesta verejnosti v kraji


Trenčiansky hrad.


Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Trenčín región pripravila pre čitateľov svojho dvojmesačníka i širokú verejnosť novú anketu pod názvom Srdcu najbližší.


V nej budú mať príležitosť zvoliť si v 15 kategóriách svoje obľúbené miesta po celom Trenčianskom kraji. Informovala o tom Michaela Tišková z KOCR.

„Rok 2020 bol veľkou skúškou pre takmer všetky zariadenia v Trenčianskom kraji. Napriek ťažkému obdobiu, počas ktorého nebolo možné plnohodnotne využiť všetky služby, má trenčiansky región veľký potenciál a stále má čo ponúknuť,” skonštatovala Tišková.

Kultúrne, turistické a historické bohatstvo v podobe dominánt, pamiatok, atrakcií či udalostí podľa nej výrazne zvyšuje návštevnosť nielen domácich turistov.

„Anketa Srdcu najbližší vznikla s cieľom zviditeľnenia zaujímavých lokalít a kvalitných zariadení, ktoré vykonávajú svoju činnosť vytrvalo, s chuťou a kreativitou napriek náročnejšiemu obdobiu. Týchto miest je v Trenčianskom kraji skutočne neúrekom a aby sme ocenili čo najväčšie množstvo z nich, rozdelili sme ich do 15 kategórií. Veríme, že ľudia si radi pospomínajú na príjemné zážitky, ktoré na daných miestach prežili, a zahlasujú svojím srdcom,” ozrejmil predseda KOCR Trenčín región Juraj Gerlici.

Do ankety sa môžu záujemcovia zapojiť vyplnením dvojstrany, ktorú nájdu presne v strede prvého čísla dvojmesačníka Trenčín región 2021 a zašlú ju do 15. februára na adresu vyhlasovateľa súťaže. Rovnako je k dispozícii aj elektronické vyplnenie on-line formulára. „Až na 30 zúčastnených čakajú hodnotné výhry, ktoré venuje vyhlasovateľ súťaže KOCR Trenčín región,” dodala Tišková.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
15.09.2017
Návštevnosť Trenčianskeho kraja rastie
Záujem o Trenčiansky kraj z roka na rok stúpa. Potvrdzujú to štatistické údaje a porovnania návštevnosti z predchádzajúcich rokov. Rozlohou síce malý, ale turistickým potenciálom veľký Trenčiansky kraj navštívilo v prvom polroku 2017 o 19 % viac turistov ako v rovnakom období minulého roku. 
viac
10.11.2017
Hravé hrady Trenčianskeho kraja majú víťazov
Súťaž Hravé hrady Trenčianskeho kraja počas štyroch mesiacov motivovala k poznávaniu historických pokladov Trenčianskeho kraja viac ako 50 súťažiacich. Cestu k plnému bodovému zisku, z celkovo 316 registrovaných, našlo 7 hráčov.
viac
14.11.2017
KOCR Trenčín región sa rozhodla oceniť najlepších v cestovnom ruchu
Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Trenčín región sa rozhodla oceniť najlepších v cestovnom ruchu. Ocenenie „TOP V CESTOVNOM RUCHU TRENČIANSKEHO KRAJA“ získa najlepšie ubytovacie zariadenie, gastro zariadenie, inovácia a výnimočná osobnosť cestovného ruchu.
viac
01.08.2020
Trenčiansky kraj rozširuje spoluprácu v oblasti rozvoja kultúrneho dedičstva
Trenčiansky kraj rozširuje spoluprácu v oblasti rozvoja a zachovania kultúrneho dedičstva regiónu. Dosiahnuť to chce nielen propagáciou podujatí, ale i alternatívnymi možnosťami financovania podpory dedičstva.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %