Nedeľa 28.04.2024
Dnes má meniny 
Jarmila
°C
04.03.2024 03:10

Karlova Ves skontrolovala detské ihriská, žiadne nie je rizikové


Ilustračná snímka, zdroj: Bratislavské noviny


Bratislavská Karlova Ves nechala pred začiatkom jarnej sezóny skontrolovať 26 najvyužívanejších verejných detských ihrísk, ktoré má vo svojej správe. Žiadne z nich nebolo označení ako rizikové alebo nevyhovujúce. TASR o tom informoval hovorca Karlovej Vsi Branislav Heldes.


"Hodnotila sa celková úroveň ich bezpečnosti. Klasifikácia sa prideľovala na základe stupnice od jedna do päť," priblížil Heldes.         

Z kontrolovaných karloveských detských ihrísk skončilo 12 s hodnotením 1, čo znamená výborné. Ďalších desať ihrísk skončilo s hodnotením 2, teda veľmi dobré. Zvyšné štyri ihriská skončili s hodnotením tri, čiže dobré.         

Takmer tri desiatky najvyužívanejších detských ihrísk skontrolovala spoločnosť, ktorá disponuje certifikátom na vykonávanie kontrol detských ihrísk.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
15.10.2020
Karlova Ves bojuje proti zmenám klímy aj zatieňovaním pieskovísk
Bratislavská mestská časť Karlova Ves bojuje proti zmenám klímy. Tento rok sa v rámci opatrení zamerala na päť detských ihrísk, kde prostredníctvom plachiet zatienila pieskoviská.
viac
13.06.2022
Nové Mesto požiadalo o mimoriadny odlov diviakov, apeluje na občanov
Bratislavské Nové Mesto sa pre výskyt diviakov v niektorých jeho lokalitách obrátilo so žiadosťou o ich mimoriadny odlov na nepoľovných plochách na pozemkový a lesný odbor Okresného úradu (OÚ) Bratislava.
viac
09.09.2023
Zvýšený výskyt diviačej zveri evidujú aj v Karlovej Vsi
Zvýšený výskyt diviačej zveri evidujú aj v bratislavskej Karlovej Vsi. Najčastejšie ich hlásia z lokalít ako Líčšie údolie, Nad lúčkami, Karloveská či Fadruzsova ulica. Informuje o tom na sociálnej sieti mestská časť.
viac
27.01.2024
V Karlovej Vsi búrajú staré parkovisko, vybudujú tam parkovací dom
V bratislavskej Karlovej Vsi na Ulici Ľudovíta Fullu búrajú staré parkovisko. Vyrastie tam dvojpodlažný parkovací dom. Výstavba má trvať približne jeden rok. Informoval o tom primátor Bratislavy Matúš Vallo.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %