Piatok 03.05.2024
Dnes má meniny 
Galina
°C
20.06.2023 08:25

Karlova Ves otvorí cez víkend tohtoročné kultúrne a športové leto


Snímka zdroj: (BSK).


Bratislavská Karlova Ves otvorí počas posledného júnového víkendu (24. – 25. 6.) tohtoročné Kultúrne a športové leto. Prinesie so sebou kultúrny program pre rodiny, atrakcie pre deti či prvú letnú tančiareň. Informoval o tom hovorca Karlovej Vsi Branislav Heldes.


Podujatie otvorí v sobotu doobeda koncert orchestra Bratislava Hot Serenaders v Botanickej záhrade. Rodinné centrum Klbko pripravilo program, v rámci ktorého čaká deti napríklad jazda na poníkoch na ihrisku Suchohradská. Sobotný program ukončí večerný koncert v Karloveskej zátoke.

Na nedeľu pripravila mestská časť piknik vo Vodárenskej záhrade, v rámci ktorého nebude chýbať divadlo pre deti, maľovanie na tvár či joga. Pripravený je tiež hudobný program. Jeho súčasťou bude aj galavečer v Karloveskom centre kultúry. "Bude plný tanca v podaní elegantne oblečených párov z Karloveského tanečného centra," priblížil Heldes s tým, že nasledovať bude prvá verejná letná tančiareň pri fontáne Rodina.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.06.2016
Otvorenie letnej turistickej sezóny bude trvať desať dní
Letná turistická sezóna sa pomaly začína už aj vo Vysokých Tatrách. Séria podujatí pri tejto príležitosti odštartuje symbolickým odomknutím hladiny Štrbského plesa v piatok 10. júna a vyvrcholí športovou akciou Tatry Running Tour počas troch dní 17. – 19. júna.
viac
25.05.2023
Cez víkend v kúpeľoch otvoria letnú sezónu
Letnú kúpeľnú sezónu v obci Smrdáky v okrese Senica otvoria v nedeľu 28. mája. Informoval o tom výkonný riaditeľ Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Záhorie Martin Lidaj.
viac
21.06.2023
Nové Mesto otvorí koncom týždňa tohtoročné kultúrne a športové leto
Bratislavské Nové Mesto otvorí koncom týždňa (23. – 24. 6.) tohtoročné Novomestské kultúrne a športové leto. Pre návštevníkov bude pripravený športový, hudobný a kultúrny program. Predstaví sa napríklad aj vietnamská komunita. Informovali o tom organizátori podujatia.
viac
12.07.2023
Modernizované kúpele lákajú návštevníkov programom kultúrneho leta
V Kúpeľoch Sliač sa rozbehla nielen ich priebežná modernizácia, ale ruka v ruke s ňou aj ponuka podujatí, ktoré by mali do areálu prilákať čoraz viac návštevníkov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %