Streda 24.04.2024
Dnes má meniny 
Juraj
°C
21.01.2020 01:05

Hlohovec opäť ponúka stážistom miesta na mestskom úrade


Ilustračná snímka, Hlohovec, Kostol sv. Michala archanjela (st)


Mesto Hlohovec opäť ponúka stážový program pre študentov vysokých škôl. Aktuálne, podľa hovorkyne Zuzany Hrinkovej Siebenstichovej, otvára ponuku stáží v piatich oblastiach, ktoré sú súčasťou agendy mestského úradu a mestského kultúrneho centra.


"Ponúkame možnosť rozšíriť oblasť ich záujmu, spolupodieľať sa na chode mesta a získať praktické skúsenosti pre svoju budúcu kariéru. Stáž bude prebiehať v letnom semestri, období mesiacov marec až máj 2020. Program nie je honorovaný, benefitom je však zmysluplná práca s pridanou hodnotou v tíme skúsených odborníkov," informovala hovorkyňa.       

Vysokoškoláci majú možnosť tri mesiace pôsobiť na odbore stratégie, komunikácie a vonkajších vzťahov, právnom a klientskych služieb, na odbore spoločenských služieb alebo sa stať súčasťou kultúrneho centra. Študenti môžu prax získať v oblasti implementácie projektov či sociálnych služieb, spolupracovať na participatívnych procesoch. Budúci právnici majú možnosť realizovať sa v oblasti právnej praxe. Úrad umožňuje nadobudnúť skúsenosti aj v rámci mediálnej a vizuálnej komunikácie. Príležitosť ponúka i mladým ľuďom so študijným zameraním na kultúru, umenie či filozofiu.

Bližšie informácie sú dostupné na webovej stránke mesta Hlohovec v časti Kariéra, prihlásiť sa možno do 17. februára 2020.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
23.02.2019
Žilina zavádza novú službu pre podnikateľov
Žilinská samospráva vychádza v ústrety stavebným firmám. Plánuje vytvoriť evidenciu podnikateľských subjektov zo stavebnej oblasti, ktorých bude následne, pri vyhlasovaní zákaziek s nízkou hodnotou, oslovovať na predloženie ponuky.
viac
09.11.2020
Senica pripravuje založenie sociálneho podniku
Novembrové mestské zastupiteľstvo podporilo zámer mesta založiť mestský sociálny podnik. Pôjde o tzv. „integračný sociálny podnik“, ktorého cieľom bude zamestnávať znevýhodnené alebo zraniteľné osoby.
viac
16.03.2021
Hlohovec ponúka vysokoškolákom trojmesačnú stáž na mestskom úrade
Na mesiace apríl až jún tohto roka ponúka vysokoškolským študentom mesto Hlohovec opäť stáž na šiestich svojich odboroch. Je určený študentom so záujmom spolupodieľať sa na chode mestského úradu a získať praktické skúsenosti v agende mestskej samosprávy.
viac
13.02.2023
Radnica ponúka vysokoškolákom trojmesačnú stáž
Vysokoškolskí študenti majú ešte dva týždne na poslanie prihlášok do stážového programu mesta Hlohovec. Radnica aj na letný semester 2023 hľadá mladých ľudí so záujmom spolupodieľať sa na chode mestského úradu a získať praktické skúsenosti v agende mestskej samosprávy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %