Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
11.05.2021 04:00

Chystá sa nová výzva v INTERREG V-A SK-CZ


Ilustračná snímka - Skalka nad Váhom.


Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR ako riadiaci orgán pre programu INTERREG V-A Slovenská republika – Česká republika zverejnil informáciu o pripravovanej výzve v cezhraničnom programe.


Vyhlásenie výzvy sa predpokladá v júni 2021. Na prekladanie žiadostí o NFP sa môžete pripravovať už teraz.

Chystá sa nová výzva zameraná na cezhraničné projekty v oblasti: Zvýšenie atraktívnosti kultúrneho a prírodného dedičstva v česko-slovenskom prihraniční. Výzva bude vyhlásená v mesiaci Jún 2021. Je to príležitosť pre rozvoj potenciálu prihraničného územia a väčšej prepojenosti prírodných a kultúrnych krás.

Pozor, k žiadosti bude potrebné predložiť aj všetky potrebné povolenia (vrátane dokladu povoľujúceho prevedenie stavby, napr. právoplatné stavebné povolenie) a vysporiadania majetkovo-právnych vzťahov, preto odporúčame neváhať a začať s prípravou všetkých potrebných dokladov.

Všetky informácie k samotnej výzve, k seminárom pre žiadateľov, ktoré sa plánujú organizovať, ako aj ostatné podstatné informácie, budú zverejnené na webe/FB Interreg V-A SK-CZ.

Zároveň je k dispozícii e-mail pre infoservis (infoservis@vicepremier.gov.sk), kde je možné zasielať otázky, prípadne dohodnúť si konzultáciu.

Autor: (sk-cz.eu)


komentáre
SHOW ALL
podobné
08.10.2020
Na projekty regionálneho rozvoja vyčlenil kraj pol milióna eur
Trnavský samosprávny kraj (TTSK) vyčlenil na podporu regionálneho rozvoja v nasledujúcom roku pol milióna eur. Podávať žiadosti je možné elektronicky do 30. novembra.
viac
02.11.2020
Objavte NATURPARK Podunajsko
Deväť projektových partnerov z oboch strán Dunaja sa podieľalo na vzniku prvého naturparku na Slovensku - NATURPARKu Podunajsko.
viac
24.11.2020
Na prihlásenie sa do výzvy na podporu regionálneho rozvoja ostáva týždeň
Na prihlásenie sa do výzvy trnavskej župy na podávanie žiadostí o podporu regionálneho rozvoja v roku 2021 ostáva už len týždeň.
viac
27.07.2021
Výzva na boj proti dezinformáciám a rozvoj informačnej gramotnosti
Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR vyhlásilo výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie dotácie v oblasti podpory digitálnej transformácie Slovenska.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %