Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
08.01.2019 09:35

BSK: Dni otvorených dverí pokračujú


Ilustračná snímka, zdroj: zoznamskol.eu


Po novom roku a skončení zimných prázdnin žiaci opäť zasadli do školských lavíc. Zároveň pokračuje séria dní otvorených dverí.


Už zajtra môžete navštíviť Deň otvorených dverí na Strednej odbornej škole technickej na Vranovskej ulici v Bratislave, ktorá je v zriaďovateľskej pôsobnosti Bratislavského samosprávneho kraja.

„Určite odporúčam nájsť si čas, prísť na školu, zistiť o nej čo najviac, pozrieť si priestory školy, ktorá zohľadňuje čo dieťa baví, veď ide o budúce povolanie a smerovanie v živote detí a je to veľmi dôležitý krok. Žiaci základných škôl a ich rodičia získajú informácie, ktoré im určite pomôžu pri rozhodovaní sa, do ktorej školy pôjdu študovať,“ pozýva predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba.

Stredná odborná škola technická na Vranovskej 4 v Bratislave otvorí svoje brány zajtra 9. januára od 9:00 do 17:00 hodiny. 

Do svojich priestorov pozýva záujemcov o štúdium, žiakov zo základných škôl, ich rodičov a výchovných poradcov. Návštevníkov čaká prezentácia školy, učebných a študijných odborov, konzultácie s výchovným poradcom, majstrami odbornej výchovy, ukážky žiackych prác na obrábacích strojoch, ukážky programovania CNC strojov, ukážky žiackych prác v oblasti zlatníctva.

Chýbať nebudú ani informácie týkajúce sa mimoškolskej činnosti, aktivít školy, či súťaží a projektov.

Autor: (ts-bsk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
19.11.2018
Dni otvorených dverí aj tento týždeň
Predposledný novembrový týždeň organizuje Deň otvorených dverí päť stredných župných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti Bratislavského samosprávneho kraja. Prezentovať sa budú tak gymnazisti, ako aj elektrikári, strojníci, kaderníci, vizážisti, či umelci.
viac
22.01.2019
Šesť župných škôl pozýva do svojich priestorov
V tomto týždni môžu žiaci základných škôl, ich rodičia, pedagogickí poradcovia ako aj verejnosť navštíviť viaceré stredné školy v zriaďovateľskej pôsobnosti Bratislavského samosprávneho kraja v rámci ich Dní otvorených dverí. Cieľom je bližšie spoznať priestory škôl a najmä ich vzdelávaciu ponuku.
viac
25.11.2019
Obnova strednej odbornej školy dokončená
Študenti župnej Strednej odbornej školy na Hliníckej ulici v Bratislave využívajú od aktuálneho školského roka modernizované priestory Centra odborného vzdelávania a prípravy (ďalej len „COVP“) v oblasti informačných technológií.
viac
08.02.2022
Žiaci strednej zdravotníckej školy majú nový multifunkčný športový areál
Komplet nové vonkajšie ihrisko s altánkom a zrekonštruovanú vnútornú telocvičňu má župná Stredná zdravotnícka škola na Záhradníckej v Bratislave. Celková rekonštrukcia stála Bratislavský samosprávny kraj (BSK) vyše 170 000 eur.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %