Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
25.06.2022 01:50

ARRIVA bude počas 67. FF Východná zabezpečovať bezplatnú kyvadlovú dopravu


Ilustračný výrez plagátu


ARRIVA je jedným z partnerov podujatia, ktoré sa po dvojročnej prestávke vynútenej pandémiou bude konať od 29. júna do 3. júla 2022.


Spoločnosť ARRIVA Liorbus zabezpečí bezplatnú kyvadlovú dopravu medzi zastávkou Amfiteáter (Garáže SAD) a železničnou stanicou vo Východnej, na ktorej počas trvania festivalu mimoriadne zastaví až 27 rýchlikov Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) vypravených z Bratislavy a Košíc.

„Sme veľmi radi, že môžeme ako partner festivalu ponúknuť návštevníkom naše služby. Je to pre nás príležitosť ukázať, že kombinácia autobusovej a vlakovej dopravy môže byť lepšou voľbou, než individuálna doprava autom. Práve tam, kde sa stretávajú tisíce ľudí, sa ukazuje sila verejnej dopravy: pri správnom nastavení dokáže cestujúcich pohodlne dopraviť do cieľa ich cesty, bez starostí o parkovanie či dopravné zápchy,“ povedal Karol Petőcz, výkonný riaditeľ ARRIVA Liorbus, a.s.

Cesta autobusom zo stanice k amfiteátru bude bez obmedzení trvať približne 10 minút. Cestovný poriadok kyvadlovej autobusovej dopravy nájdete tu. Prehľad všetkých vlakov, ktoré na stanici Východná zastavia s presným časom odchodov a príchodov nájdete tu.

 

Autor: (ts-Arriva)


komentáre
SHOW ALL
podobné
27.01.2022
Regionálna doprava v Bratislavskom kraji bude bezplatná aj vo februári
Cestovanie v regionálnej autobusovej doprave v Bratislavskom kraji bude bezplatné aj vo februári. Oznámil to Bratislavský samosprávny kraj (BSK), ktorý už od januára kompenzuje výpadok autobusových spojov, ktorý vznikol nástupom nového dopravcu Arriva.
viac
06.05.2022
Folklórny festival Východná 2022 sa bude konať pod záštitou prezidentky a UNESCO
Folklórny festival Východná (FFV) sa v tomto roku bude konať pod záštitou prezidentky SR Zuzany Čaputovej a Slovenskej komisie pre UNESCO.
viac
06.06.2023
Folklórny festival Východná bude tento rok trvať tri dni
Folklórny festival Východná sa tento rok uskutoční v termíne od 30. júna do 2. júla. Návštevníci počas neho uvidia celovečerné programy, predstavia sa víťazi celoštátnych súťaží a pripravené sú aj vzdelávacie programy pre deti a dospelých.
viac
30.06.2023
Folklórny festival Východná ponúkne celovečerné aj vzdelávacie programy
Celovečerné programy, víťazov celoštátnych súťaží aj vzdelávacie programy pre deti a dospelých pripravili organizátori pre návštevníkov tohtoročného Folklórneho festivalu Východná. Podujatie sa začína v piatok a potrvá do nedele 2. júla.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %