Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
18.12.2019 10:00

So študentskými preukazmi ISIC je možné ušetriť v lyžiarskych strediskách


Ilustračná snímka: ISIC


So študentskými preukazmi ISIC a učiteľskými ITIC je možné získavať v slovenských lyžiarskych strediskách rozličné zľavy.


"Držitelia platných preukazov ISIC, ITIC a EURO<26 získajú zľavu pri kúpe skipasu v takmer 20 slovenských strediskách. Pri kúpe skipasu takto návštevník lyžiarskych stredísk ušetrí až do 40 percent z ceny dospelého skipasu," informoval obchodný riaditeľ združenia CKM SYTS Vladimír Jedlička, ktoré vydáva spomínané preukazy.       

Podľa jeho slov okrem kúpy skipasu nájdu držitelia preukazov v niektorých strediskách zľavu aj na stravovanie a ubytovanie na svahu alebo v blízkosti strediska, na servis a požičanie lyží či na lyžiarsku školu.       

Združenie CKM SYTS zároveň informovalo o ukončení tohtoročnej jesennej kampane k začiatku školského roka. Počas tejto kampane, ktorú ohraničovali pre študentov a učiteľov symbolické dátumy, a to 1. september a 17. november, mohli držitelia preukazov okrem stálych zliav využiť ďalších takmer 60 špeciálnych kupónov. "Niektorí partneri zaznamenali nárast využitia kupónov v porovnaní s minulým rokom o viac ako 30 percent. Kampaň ešte nie je finálne vyhodnotená so všetkými partnermi, avšak evidujeme nárast využití kupónov a zliav, pričom držitelia preukazov počas spomínaných dva aj pol mesiaca ušetrili desiatky eur," dodal na záver Jedlička.       

V súčasnosti má CKM SYTS viac ako 200-tis. držiteľov platných preukazov.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.01.2020
Dá sa ušetriť na lyžovačke na Liptove?
Aj na zimnej dovolenke sa dá ušetriť. Skipasy je možné kúpiť až o 30% výhodnejšie. Zaujímavé zľavy môžu lyžiari na Liptove využiť aj na servisy, či požičovne výstroja, rôzne doplnkové aktivity, atrakcie, relax, aj na stravovanie.
viac
21.12.2022
Pre lyžiarov cez sviatky sprístupnia ďalšie lyžiarske svahy
Počas vianočných sviatkov sprístupnia pre lyžiarov aj ďalšie zjazdovky v regióne Vysokých Tatier. Snowpark Lučivná neďaleko Popradu otvorí svoje brány vo štvrtok 22. decembra.
viac
09.02.2023
Pre dostatok snehu sú v prevádzke lyžiarske strediská na severovýchode
Pre dobré snehové podmienky sú v prevádzke alebo sa na ňu pripravujú viaceré lyžiarske strediská na východnom Slovensku. V okolí Bardejova, Bardejovských Kúpeľov a Svidníka je i viacero zasnežených poľných ciest a "singletrackov" vhodných na bežky.
viac
08.09.2023
Európsky týždeň mobility prináša súťaže, zľavy a dopravné karty zdarma
Košický a Prešovský samosprávny kraj sa aj tento rok v spolupráci s IDS Východ zapájajú do Európskeho týždňa mobility (ETM) – kampane zameranej na podporu udržateľnej dopravy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %