Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
22.01.2020 02:10

Dá sa ušetriť na lyžovačke na Liptove?


Ilustračná snímka (OOCR-Region Liptov)


Aj na zimnej dovolenke sa dá ušetriť. Skipasy je možné kúpiť až o 30% výhodnejšie. Zaujímavé zľavy môžu lyžiari na Liptove využiť aj na servisy, či požičovne výstroja, rôzne doplnkové aktivity, atrakcie, relax, aj na stravovanie.


Stačí len to, aby lyžiari počas zimnej sezóny na Liptove využívali kartu zliav Liptov Region Card. O program majú postarané, keďže karta ponúka aj množstvo inšpirácií na trávenie dovolenky a zľavám sa poteší tiež každá peňaženka. Navyše, vďaka prepojeniu regiónu skibusmi cestujú lyžiari s kartou na svahy zadarmo.

Zimná sezóna na Liptove je v plnom prúde. Našťastie na horách je bielo, aj keď väčšina Slovenska si sneh zatiaľ neužila. Najlepšie možnosti na lyžovanie v týchto dňoch panujú v stredisku Jasná, kde majú lyžiari zo severnej a južnej strany Chopka k dispozícii už väčšinu zjazdoviek. Do Jasnej aj do strediska Malinô Brdo navyše lyžiarov bezplatne vozia skibusy. „V aktuálnej zimnej sezóne sme opäť potešili dovolenkárov novou ponukou zliav cez Liptov Region Card. Oproti minulej zime ich máme o desať viac. Lyžiarov potešia najmä tie v stredisku Malinô Brdo pri Ružomberku a tiež v Ski Centre Opalisko v Závažnej Porube, kde zľava na viacdenný skipas dosahuje dokonca 30 percent.

Zľavy môžu dovolenkári na Liptove čerpať v ôsmich oblastiach na dopravu, v našich lyžiarskych strediskách, v akvaparkoch a vo wellness, na rôzne športové a zážitkové atrakcie, kultúru aj pamiatky, v obchodoch a službách, gastro prevádzkach, ale aj v zariadeniach pre rodiny s deťmi. Vďaka tomu je karta akýmsi sprievodcom po našom regióne, podľa ktorého si môžu naši návštevníci vyskladať pobyt podľa toho či prišli na Liptov lyžovať alebo inak športovať, relaxovať, prípadne tráviť čas s deťmi,“ povedal predseda predstavenstva Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Ján Blcháč. V ponuke zliav nechýbajú stálice ako zľava na kúpanie v Kúpeľoch Lúčky, vstupy do parku MINI SLOVENSKO a Stanišovskej jaskyne v Liptovskom Jáne, do osady Vlkolínec zapísanej medzi pamiatkami UNESCO, na surfovaciu vlnu v Tatralandii v Liptovskom Mikuláši či let v neďalekom aerodynamickom tuneli. Vždy potešia aj zľavy v tunajších reštauráciách a kaviarňach. Inšpiráciou pre dovolenkárov môže byť aj aktuálne video Liptov News zo stredísk JasnáMalinô Brdo, rezortu Gothal, centra Winner aj reštaurácie a pivovaru Liptovar v Liptovskom Mikuláši: https://youtu.be/i3hfDvUYhmc.

„Za posledné roky si tak málo snehových zrážok v Jasnej nepamätáme. Na horách si navyše užívame oveľa viac krásnych slnečných dní spojených s inverzným počasím ako v podhorí a v mestách, takže technickým snehom vylepšujeme naše zjazdovky najmä v noci. Lyžiari však majú vďaka kvalitnému zasnežovaniu a úprave k dispozícii viac ako 46 kilometrov zjazdoviek, čo je bezmála celé stredisko a podmienky na lyžovanie sú veľmi dobré. Ak sa chcú lyžiari zveriť do rúk našich inštruktorov alebo za asistencie profesionálov naučiť lyžovať svoje ratolesti, môžu tak urobiť v našej lyžiarskej škole aj so zľavou cez Liptov Region Card. Zároveň sa oplatí využívať tiež zľavy v požičovniach Tatry Motion, kde na lyžiarov čaká okrem bežného lyžiarskeho výstroja napríklad aj výstroj na freeride," potvrdil obchodno- marketingový manažér Jasná Martin Hloušek. Na lyžovačke na Liptove tak môžete ušetriť až desiatky eur.

 Na projekt Liptov Region Card Oblastná organizácia cestovného ruchu REGION LIPTOV používa aj prostriedky z dotácie Ministerstva dopravy a výstavby SR vo výške takmer 17-tisíc eur.

Autor: (OOCR-Region Liptov)


komentáre
SHOW ALL
podobné
04.04.2017
Veľká noc na Liptove
Sviatky jari sú tu už čoskoro a na Liptove si návštevníci môžu užiť na jednom mieste zimnú atmosféru s lyžovačkou aj tropické teplo.
viac
30.11.2018
Zima spojila Čechov a Slovákov
Tradičný štart zimnej sezóny na vrchole Chopka tentokrát nespojil len Liptákov a Horehroncov, ale aj Čechov a Slovákov. Pri príležitosti 100. výročia Československa otvorili na Chopku zimnú sezóny vskutku netradične.
viac
13.11.2019
Z Krakova autobusom za lyžovačkou či do akvaparkov
Od prvého decembra bude cesta za kúpaním a lyžovaním pre našich severných susedov opäť o čosi jednoduchšia. Dopravca Leo Express pripravil novú dennú linku medzi Bešeňovou, Tatrami a Krakovom, ktorá je ideálna na jednodňový výlet do aquaparkov a na lyže.
viac
15.07.2021
Vláčik Korýtko v prevádzke
Obľúbená atrakcia v Ružomberku, historický vláčik Korýtko, zažíva už svoju štvrtú sezónu. Vlak s vozňom pre bicykle a kočíky premáva počas všetkých prázdninových víkendov na trojkilometrovom úseku zrekonštruovanej železnice.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %