Pondelok 29.04.2024
Dnes má meniny 
Lea
°C
27.02.2021 03:05

Župa neotvorí stredné školy v siedmich okresoch


Ilustračná snímka


Od 1. marca bude šesť z deviatich okresov v kraji podľa regionálneho COVID automatu zaradených do čiernej farby. Vedenie župy sa preto rozhodlo stredné školy v týchto okresoch neotvoriť.


Po novom pribudli medzi čierne okresy aj Trenčín a Považská Bystrica, pridali sa tak k Bánovciam nad Bebravou, Novému Mestu nad Váhom, Partizánskemu a Ilave. Študenti župných stredných škôl v týchto okresoch sa od pondelka 1. marca budú vzdelávať dištančne. Žiaci končiacich ročníkov sa prezenčnou formou môžu vzdelávať v okresoch Prievidza, Myjava a Púchov.

AKTUALIZÁCIA: Na základe vyhlášky č. 87 Regionálneho úradu verejného zdravotníctva so sídlom v Trenčíne zverejnenej vo Vestníku vlády SR sa prezenčná výučba na školách uskutoční iba v okrese Púchov a Prievidza. Žiaci na stredných školách v zriaďovateľskej pôsobnosti kraja v okrese Myjava sa budú od pondelka 1. marca vzdelávať dištančne.

Autor: (ts-tsk-mp)


komentáre
SHOW ALL
podobné
11.05.2020
TSK otvára klientske centrum i podateľňu, pribudnú prímestské autobusy
Na Úrade Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) otvoria v pondelok (11. 5.) klientske centrum a podateľňu, od rovnakého dátumu sa zvýši aj frekvencia spojov prímestskej autobusovej dopravy. Vyplýva to z rozhodnutia štábu pre krízové situácie TSK.
viac
14.08.2021
Zaočkovanosť zamestnancov župných stredných škôl je nad celoslovenským priemerom
Na tlačovej konferencii MSVVaŠ SR ku kampani Za otvorené školy o tom na pôde Trenčianskeho samosprávneho kraja informoval jeho predseda Jaroslav Baška.
viac
16.08.2021
Zaočkovanosť zamestnancov župných stredných škôl je nad slovenským priemerom
Na tlačovej konferencii Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR ku kampani Za otvorené školy o tom na pôde Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) informoval predseda TSK.
viac
22.08.2023
ZŠ a SŠ sa môžu prihlasovať do ďalšieho projektu Elektroodpad - Dopad
Základné (ZŠ) a stredné školy (SŠ) sa môžu prihlasovať do projektu Elektroodpad - Dopad 7. Urobiť tak môžu do 22. septembra. Informovali o tom z Centra environmentálnej a etickej východy (CEEV) Živica.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %