Utorok 19.03.2024
Dnes má meniny 
Jozef
°C
29.05.2018 03:33

Zámok Vígľaš pripravil rozprávkový Deň detí


Ilustračná snímka


Blíži sa 1. jún a s ním aj sviatok našich najmenších. Zámocký hotel The Grand Vígľaš pri tejto príležitosti pripravil na nedeľu 3. 6. bohatý program pre celú rodinu.


Počas popoludnia od 14.00 hod. si budú môcť najmenší návštevníci užiť množstvo súťaží, hier a ďalších atrakcii. Rodičia si zároveň budú môcť vychutnať prvotriednu gastronómiu či šálku kávy v jedinečnom zámockom prostredí.

Marketingová manažérka hotela The Grand Vígľaš Veronika Harmanová dodáva: „Tak ako každý rok, aj teraz sme sa snažili zabezpečiť plnohodnotný program pre deti rôznych vekových kategórii. Nebude chýbať obľúbené maľovanie na tvár, balónové kreácie či nafukovacie atrakcie. Samozrejmosťou je občerstvenie pre deti i dospelých, vrátane cukrovej vaty, popcornu a iných maškŕt. Aby zábava neutíchala, prichystaná je aj detská minidisko a penová párty. Deti do 12 rokov majú vstup grátis, pre staršie deti a dospelých je vstupné 2 eurá.“

Na Zámok Vígľaš môžete zavítať aj „na otočku“, alebo tu stráviť príjemný rodinný pobytový víkend. V ponuke sú aj zvýhodnené pobytové balíčky, ktoré uľahčia výber a sú i cenovo výhodnejšie. Obľúbené sú celoročné pobyty Zámocký, Romantický alebo Wellness pobyt, alebo strašidelný Draculov pobyt v autentickom apartmáne. Ako novinka na letnú sezónu je v ponuke pobyt s názvom letné dobrodružstvo na zámku. Cena balíka začína od 99 eur pre osobu na 2 noci a jeho súčasťou je aj 3-hodinový vstup do Holidaypark Kováčová a animácie pre deti i dospelých. Výhodou je možnosť vziať so sebou 1 dieťa do 12 rokov, ktoré má pobyt s rodičmi grátis.

Pripravené sú na nasledujúce mesiace i ďalšie zaujímavé podujatia. Najväčším z nich je The Grand Retro Show, ktoré sa bude konať v sobotou 4. augusta.

Zámocký hotel The Grand Vígľaš je symbolom nového trendu v hotelierstve na Slovensku. Veľkorysá rekonštrukcia priniesla návštevníkom zámku návrat do obdobia gotiky, renesancie i baroka a je aristokratickým skvostom nielen podpolianskeho regiónu, ale celého Slovenska. Jedinečný je zariadením izieb v stredovekom štýle, skvostom je aj Veľká Kongresová sála kráľa Žigmunda pre 200 osôb vytesaná do skaly a menšia sála kráľa Mateja Korvína, Biely a Červený salónik, či Malá a Veľká rytierska sála s kaplnkou. Milovníci histórie tak majú možnosť nielen navštíviť zámok, ale aj zažiť jedinečnú atmosféru stredoveku počas pobytu, spojenú s prvotriednymi službami.

 Viac informácií je na www.grandviglas.com

Autor: (ts)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.08.2016
Prázdniny bez nudy
V utorok 16. augusta sa na diakovskej Colnici uskutočnil už siedmy ročník obľúbeného podujatia Prázdniny bez nudy, ktorého organizátormi sú Miestny odbor Matice slovenskej v Diakovej a Turčianske kultúrne stredisko v Martine v zriaďovateľskej pôsobnosti ŽSK.
viac
30.05.2019
Zvolenský Deň detí plný smiechu a zábavy
Nedeľné dopoludnie bude vo Zvolene patriť deťom. Na tradičných oslavách MDD si užijú korčuľovanie, športovanie, tvorivé dielničky ale aj rozprávkový výstup na Pustý hrad.
viac
10.06.2019
Trojica podujatí prilákala tisíce návštevníkov
Deň detí, Malacká šošovica a Malacký piknik ovládli 1. jún v Malackách. Pestrý program a letné počasie prilákalo do Zámockého parku tisíce návštevníkov z mesta i okolia. Spojenie troch skvelých podujatí, ktoré je výsledkom spolupráce viacerých mestských organizácií, sa ukázalo ako výborný nápad.
viac
02.06.2020
Deň detí oslávili aj malí pacienti v nemocnici
Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline ani tento rok nezabudla na Medzinárodný deň detí.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
76.93 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.14 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.93 %