Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
26.12.2018 05:45

Tretí ročník „firemného“ vianočného večierka ZMO, región JE Jaslovské Bohunice


V Ružindole sa stretlo takmer 70 starostov - a je jedno či v Komunálnych voľbách 2018 uspeli, kandidovali - stretli sa super ľudia, kamaráti, ktorí nemali problém „navliecť“ sa opäť do kostýmov a užiť si pohodu v spoločnosti dobrých ľudí - kolegov.


Naše Vianočné stretnutia majú vždy svoju tému - a tak do tretice sme nemohli nič porušiť. Po slovenských a rozprávkových to tentoraz boli filmové Vianoce. Začali sme tak, ako sa patrí - vianočnou pesničkou. Náš zbor ju zaspieval naozaj úžasne! A refrén už aj s publikom.


Slávností bolo už hádam dosť,

každý má svoju pravdu právd.

Čertove kolo, vyliata zlosť,

nik nie je zajko ani páv.

 

Len v dávnych bájkach víťazí česť,

rozum a láska nevinná.

Čoraz viac pravdy má tvrdá päsť,

bude to liečba povinná.

Každý deň budú vraj Vianoce

Ticho šepkajú ľudia po vonku

Už sa nám pozlátok ligoce,

čo však ukrýva

iba kamienok či sladkú salónku.

Prišli napr:  Anna zo Zelelného domu s Gilbertom, Winetou a Ribana, Old Sheteren, Gladiátor, Piráti z Karibiku, Fiona a Shrek, Karol Pávek z Vesničko má středisková, Charlie Chaplin, stará Škopková s dokrotom zo Slunce, seno..., Morticia Adamms s Gomezom, Indiana Jones, predstavitelia westernov, Veľký Gatsby, Raňajky u Tifanny, „Vaša“ velebnost, Ninja, slečna Marplová, Jack Sparow... ale prišiel aj Mikuláš a Máša a medveď.... a ďalší. ĎAKUJEME za nadšenie a dobrú náladu, neodolateľnú atmosféru najkrajších sviatkov roka - Vianoc.

K tomu všetkému vynikajúce koláčiky, kapustnica, harmonikár, DJ – hudba, spev a tanec.... Všetko zo srdca a od srdca.

Ani v tomto roku sme nezabudli na Plamienok, n. o. , ktorý pomáha, aby život nevyliečiteľne chorých, zomierajúcich a smútiacich detí bol radostnejší. ĎAKUJEME za vyzbierané peniažky, ktoré budú odovzdané na správnu vec.

Naše tohtoročné vianočné stretnutie bolo o Vianociach, stretnutiach, ale aj .... rozlúčkach. Rozlúčkach s ľuďmi, ktorí zostanú našimi priateľmi, kamarátmi – no nebudú už našimi kolegami.

Všetkým, ktorí končia, držíme palce v životnom reštarte. A tým, ktorí pokračujú prajeme veľa energie, nadšenia a trpezlivosti v náročnej práci.

Všetkým ďakujeme za stretnutie, za váš čas, energiu, vašu ľudskosť....

 

Autor: Mgr. Andrea Briestenská


komentáre
SHOW ALL
podobné
05.06.2017
Starostovia na jubilejnom 5. ročníku Behu Gáňom
Starostovia Združenia miest a obcí, región JE Jaslovské Bohunice sa už po druhý krát sa zúčastnili na podujatí Beh Gáňom.
viac
25.12.2017
Aj starostovia môžu mať Rozprávkové Vianoce
V Penzióne Hubert v Ružindole sa 7. decembra, už vo vianočnej nálade, zišli starostovia členských obcí ZMO, región JE Jaslovské Bohunice.
viac
21.02.2019
ZMO regiónu Jaslovské Bohunice povedie starosta Cífera Maroš Sagan
Združenie miest a obcí (ZMO) JE Jaslovské Bohunice má nového predsedu. Na 29. sneme, ktorý sa konal v stredu v Jaslovských Bohuniciach v okrese Trnava, zvolili delegáti za predsedu starostu obce Cífer Maroša Sagana.
viac
04.09.2021
ZMO JE región Jaslovské Bohunice na sneme oslávilo tridsiatku
Snem sa konal vo Veľkých Kostoľanoch 3. septembra a zúčastnilo 99 delegátov, zástupcov členských obcí a miest združenia, čo bolo 67% a hostia, dlhoročný partneri združenia - zástupcovia TTSK, JAVYS, a. s., JESS, a. s., AE Bohunice, ÚJD SR.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %