Nedeľa 28.04.2024
Dnes má meniny 
Jarmila
°C
02.11.2022 04:15

Problémovú lokálnu cestu odvodnia, opravili aj vozovku k cintorínu


Liptovský Hrádok.


Lokálnu cestu v blízkosti križovatky ulíc Mariána Blahu a Jakuba Grajchmana v Liptovskom Hrádku odvodnia. Práce sa začnú v stredu. Informuje o tom mesto na svojej webovej stránke.


"Pri daždi sa blízko križovatky ulíc tvorila veľká mláka, tento problémový úsek teda odvodníme," uviedol vedúci odboru technických služieb na mestskom úrade Roman Beňo. Dodal, že práce budú robiť ťažkou stavebnou technikou. V závere októbra odvodnili aj časť miestnej komunikácie na Belanskej.

Dodávateľská stavebná firma v závere októbra ukončila opravu cesty k cintorínu v mestskej časti Dovalovo. "Nový asfaltový povrch pribudol na približne 600 metrov dlhom úseku na ulici k cintorínu i na ploche na parkovanie pred ním. Stavebné práce sa skončili ešte pred Sviatkom všetkých svätých," priblížila vedúca odboru výstavby mestského úradu Zuzana Strapoňová.

Obnova cesty v Dovalove bola súčasťou balíka opráv v Liptovskom Hrádku i v mestskej časti Dovalovo. V rámci neho robia aj stavebné úpravy obslužnej komunikácie a priľahlých parkovísk na sídlisku Prekážka, spevnené plochy vo vnútrobloku Belanská i parkovisko pri materskej škole v Dovalove.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
19.03.2019
Mesto bude prevádzkovať verejné toalety
Na prízemí budovy Mestského úradu (MsÚ) v Liptovskom Hrádku zriadia verejné toalety. Prevádzkovateľom bude mesto.
viac
30.07.2019
Liptovský Hrádok získal 117-tis. eur pre základné školy
Skvalitnenie materiálno-technickej základne čaká dve základné školy (ZŠ) v Liptovskom Hrádku. Financie na vylepšenia vo výške 117.000 eur získalo mesto z Európskeho fondu regionálneho rozvoja. Samospráva o tom informovala na oficiálnej webovej stránke.
viac
22.01.2021
Vstup do Liptovského Hrádku sa vizuálne mení
Vjazd do Liptovského Hrádku v smere od Liptovského Mikuláša prechádza vizuálnou premenou. Budovy na ploche medzi riekou Belá, železnicou a hlavným cestným ťahom asanovali, územiu bude po novom dominovať predajňa obchodného reťazca.
viac
13.02.2021
B. Tréger: Hlavná cesta cez L. Hrádok nám nerobí dobré meno, žiadame jej opravu
Hlavný cestný ťah cez Liptovský Hrádok na Ulici SNP je dlhodobo v nevyhovujúcom stave. Podľa primátora mesta Branislava Trégera traumatizuje nielen obyvateľov, ale aj všetkých, ktorí cez Liptovský Hrádok prechádzajú. Zdôraznil, že hoci cesta nie je majetkom mesta, nerobí im dobré meno, práve naopak.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %