Piatok 26.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslava
°C
04.10.2017 06:50

Primátorský deň v Žiline bude plný kultúry, otvorených dverí aj diskusie


Pozvánka.


V piatok 6. októbra sa žilinská samospráva ešte viac sprístupní verejnosti. Mesto Žilina pozýva občanov všetkých generácií na Primátorský deň, ktorý ponúkne bohatý program.


Primátorsky deň v Žiline sa bude niesť nielen v znamení kultúry, športu, ale aj otvorených dverí a verejnej diskusie. Pripravený je deň otvorených dverí radnice, ako aj prehliadka Burianovej veže a Rosenfeldovho paláca.

Bežecké preteky žiakov základných škôl o Pohár primátora mesta sa uskutočnia v Sade SNP.

Na radnici bude primátor diskutovať so seniormi i s členmi Žilinského mládežníckeho parlamentu.

Zaujímavý hudobný program zostavený zo súborov a kapiel odštartuje popoludní na Mariánskom námestí. V Rosenfeldovom paláci bude možné zapojiť sa do verejnej diskusie na tému: Mestská pamiatková rezervácia.

 

Autor: (Pavol ČORBA, hovorca mesta)


komentáre
SHOW ALL
podobné
30.01.2017
Furmani prilákali do Hriňovej asi 2500 ľudí
Okolo 2500 návštevníkov zavítalo počas tohto víkendu na 14. ročník Zimnej furmanskej súťaže ťažných koní, ktorá sa konala v Hriňovej v okrese Detva.
viac
06.09.2017
Cyklisti opäť obsadia centrum mesta
Centrum Ružomberka bude v nedeľu 10. septembra dejiskom cyklistického podujatia Ružomberské schody. Zásadnú úlohu v hlavných pretekoch zohrajú tunajšie historické schody, po ktorých sa budú preháňať majstri dvoch kolies.
viac
16.09.2017
Žilinská ŽupaTOUR prilákala takmer 2 500 cyklistov
Päť unikátnych pretekov zapojených do cyklosérie Žilinská ŽupaTOUR absolvovalo tento rok 2 449 cyklistov. Počas apríla až septembra precestovali historické regióny Žilinského kraja a postavili sa na štart cyklosúťaží v Turčianskych Tepliciach, Liptovskej Lúžnej, Súľove, Dolnom Kubíne a Snežnici.
viac
28.09.2019
Pozvánka na 6. ročník Primátorského dňa
Mesto Žilina vás srdečne pozýva na 6. ročník Primátorského dňa, ktorý sa uskutoční v piatok 4. októbra 2019. Pripravený je bohatý program, ktorý začne dňom otvorených dverí na Radnici a Mestskom úrade v Žiline. Taktiež môžete navštíviť Rosenfeldov palác a čaká na vás aj prehliadka Burianovej veže, L
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %