Štvrtok 02.05.2024
Dnes má meniny 
Žigmund
°C
10.04.2021 02:00

Online festival Zhovorka pozýva nielen študentov


Ilustračná snímka (tasr)


Trojdňový online festival Zhovorka je určený nielen vysokoškolákom, ktorí sú unavení z dlhodobého obmedzenia sociálneho života a túžia po interaktívnej diskusii.


Od 16. do 18. apríla sa môžu zapojiť do workshopov a prednášok, program pripravili štipendistky rezidenčného programu Nádvorie Kampus v Trnave. Informovala o tom za organizátorov Radmila Lukačovičová.       

Prihlásiť sa môže ktokoľvek, koho témy festivalu zaujímajú a rád by sa zapojil do interaktívnej diskusie. Festival ponúka témy z oblasti dejín umenia, žurnalistiky, moderných prostriedkov manipulácie cez sebarozvoj až po starostlivosť o rastliny či zerowaste lifestyle.       

V prvý deň je na programe diskusia o umení krajinomaľby, nasledovať bude pohľad na súčasnú Ukrajinu jednej zo štipendistiek Anny Siedykh, nasledujúci deň sa budú čítať básne mladých slovenských poetov, potom sa bude hovoriť o motivovaní mladých k mimoškolským aktivitám a v závere Zhovorky prídu na rad workshopy o manipulácii, sebaláske, chýbať nebude ani kvíz.       

 

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.06.2020
Festival Rotenstein bude v múzejných záhradách i online zároveň
Rytiersky festival Rotenstein najprv pre koronakrízu zmenil miesto konania a aktuálne mení aj termín, keď si ho fanúšikovia budú môcť pozrieť v online podobe.
viac
06.11.2020
Týždeň vedy a techniky prinesie viac ako 100 podujatí online formou
Týždeň vedy a techniky, ktorý sa začne v pondelok 9. novembra a potrvá do nedele 15. novembra, ponúkne viac ako 100 podujatí.
viac
26.07.2022
Trnavská brána privíta folkloristov zo Slovenska i zahraničia
Medzinárodný folklórny festival Trnavská brána ponúkne od 19. do 21. augusta program na viacerých miestach v Trnave. Informovalo o tom mesto.
viac
08.09.2023
V Trnave sa začína včelársky festival, medy možno kúpiť pred radnicou
Trnavský včelársky festival sa koná v piatok a sobotu (9. 9.) po roku v Trnave. Na pešej zóne pred radnicou ponúkne produkty slovenských včelárov verejnosti, pre odborníkov i záujemcov sa na radnici uskutočnia aj bloky prednášok.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %