Nedeľa 28.04.2024
Dnes má meniny 
Jarmila
°C
22.05.2021 10:55

Náčelníka prešovskej mestskej polície ocenili v Košiciach


Náčelník mestskej polície v Prešove Ján Andrejko


Náčelník mestskej polície v Prešove Ján Andrejko si prevzal v susedných Košiciach ocenenie za zásluhy o bezpečnosť v meste a bezpečnosť jeho obyvateľov.


Prešovský náčelník mestskej polície Ján Andrejko, ktorý je zároveň prezidentom Združenia náčelníkov obecných a mestských polícii SR sa v stredu 19. 5. 2021 zúčastnil oceňovania osobností verejného a spoločenského života a príslušníkov Mestskej polície mesta Košice v areáli košického magistrátu, kde si prevzal ocenenie z rúk primátora Jaroslava Polačeka. Ten v ďakovnom liste adresovanom náčelníkovi vyzdvihol aj jeho pomoc pri rozvoji Mestskej polície mesta Košice a výrazný podiel na zvyšovaní bezpečnosti na Slovensku.

„Toto ocenenie si veľmi vážim a vnímam ho aj ako poďakovanie za moju dlhoročnú aktivitu v oblasti verejného poriadku, bezpečnosti v mestách a obciach, a to nie iba v meste Prešov ale v rámci celého Slovenska,“ uviedol náčelník mestskej polície v Prešove Ján Andrejko.

Autor: (ts-MsÚ Prešov)


komentáre
SHOW ALL
podobné
30.03.2017
Meskáčik medzi sluchovo postihnutými
Prešovskí mestskí policajti získali zaujímavú skúsenosť. V rámci projektu Meskáčik pomáha totiž zavítali medzi sluchovo postihnuté deti.
viac
30.09.2020
Fotograf Jan Saudek predstaví v mestskej galérii Caraffka svoje diela
Nový pohľad na tvorbu fotografa ponúkne výstava s názvom Jan Saudek: Life, ktorú pripravila mestská galéria Caraffka, Park kultúry a oddychu (PKO) v Prešove a producent Milosh Harajda.
viac
01.12.2020
Mesto Košice vstupuje do integrovanej dopravy
Mesto Košice sa pridalo k iniciatíve postupného zavedenia integrovaného dopravného systému (IDS) na východnom Slovensku. Výsledkom spoločného projektu má byť pohodlnejšia preprava v Košickom a Prešovskom kraji na jeden cestovný doklad. Informovala o tom spoločnosť IDS Východ.
viac
18.09.2021
Mestská polícia mesta Prešov si pripomína 30. výročie svojho fungovania
Mestská polícia Prešov si v tomto roku pripomína 30. výročie svojho obnovenia. Pri tejto príležitosti ocenila primátorka mesta Prešov Andrea Turčanová bývalých i súčasných príslušníkov prešovskej mestskej polície a zástupcov inštitúcií, s ktorými spolupracujú.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %