Nedeľa 28.04.2024
Dnes má meniny 
Jarmila
°C
30.04.2022 08:00

Dvadcati Jarni jurmarok


Ilustračný výrez plagátu


Po dvojročnej prestávke michalovské námestie a priľahlé uličky v centre mesta opäť ožijú. Brány jubilejného dvadsiateho ročníka jarného jarmoku slávnostne otvoríme v piatok 29. apríla o 10.00 hod. za zvukov znelky mesta. Atmosféru dotvorí mužská spevácka folklórna skupina Hnojňane z Mihaľovec.


Návštevníci jarných trhov sa môžu tešiť na Uličku remesiel, ktorá bude otvorená v piatok a v sobotu. Zároveň v piatok od rána bude prebiehať súťaž vo varení kotlíkového guľášu. V hudobnom programe v piatok sa od 16.00 hod. na tribúne pri mestskom úrade postupne predstavia hudobné skupiny Revivals Band SK, Flegment, Ladies & Genitals. V sobotu o 17.00 hod. pozývame všetkých na stavanie mája v podaní Folklórneho súboru Zemplín. Sprievodné podujatia jarných trhov budú pokračovať aj v nedeľu 1. mája. Ráno o 8.00 hod. odštartujú rybárske preteky pre deti na jazierku Baňa, v Parku študentov sa o 10.00 hod. začnú jazdecké preteky Jarná cena Michaloviec a o 11.00 hod. sa na štart postavia bežci Podvihorlatského minimaratónu, na ktorý sa záujemcovia ešte do 30. apríla môžu zaregistrovať na:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWOJ_OB4aK2OWs7aaThSM3PGG30fppln-I2JBjFMe9mdu8yg/viewform. Pre tých, ktorí prídu na jarmok hlavne nakúpiť, bude počas piatka a soboty k dispozícii približne 70 predajných stánkov. Občerstvenie bude ponúkať 14 predajcov.

Víkend na prelome apríla a mája prinesie do nášho mesta po dlhých dvoch rokoch jarmočnú atmosféru. Program je tradičný, bohatý a prinesie pre každého niečo. Srdečne všetkých pozývame!

Ňesanujme sebe, šak ľem raz žijeme!

Autor: (ts- MsÚ Michalovce)


komentáre
SHOW ALL
podobné
27.04.2017
Šidzemnasti jarni jurmarok
Mesto Michalovce a  Organizačný výbor jarných trhov pozývajú Michalovčanov a návštevníkov mesta Michalovce na Šidzemnasti jarni jurmarok. Počas štyroch dní sa môžete tešiť na bohatý a pestrý program.
viac
25.04.2018
Ošemnasti jarni jurmarok - Ňesanujme sebe, šak ľem raz žijeme!
Mesto Michalovce a Organizačný výbor jarných trhov pozývajú Michalovčanov a návštevníkov mesta Michalovce na Ošemnasti jarni jurmarok. Počas štyroch dní sa môžete tešiť na bohatý kultúrny, športový aj spoločenský program.
viac
30.04.2019
Dzevetnasti jarni jurmarok
Rok ubehol ako voda a už po devätnástykrát sa môžeme tešiť na Jarni jurmarok a podujatia, ktoré ho už tradične sprevádzajú. Tak čo nám teda prinesie? Poďme pekne po poriadku.
viac
27.04.2022
Centrum mesta v závere týždňa ožije 20. jarným jarmokom
Centrum mesta Michalovce a priľahlé ulice po dvojročnej prestávke spôsobenej pandémiou nového koronavírusu ožijú v závere týždňa (29. a 30. 4.) 20. ročníkom Jarných trhov. Na nedeľu 1. mája pripravila samospráva aj sprievodné podujatia. Informovala o tom Marcela Andréová z mestského úradu.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %