Utorok 30.04.2024
Dnes má meniny 
Anastázia
°C
04.11.2022 07:45

Colný úrad Michalovce ponúka bezodplatne palety na humanitárne účely


Ilustračná snímka: (tasr).


Colný úrad (CÚ) Michalovce bezodplatne ponúka 812 kusov plochých drevených paliet na humanitárne účely. Získať ich môžu humanitárne organizácie a charitatívne združenia, použité môžu byť napríklad na vykurovanie priestorov. Informovala o tom hovorkyňa CÚ Michalovce Jana Nimrichterová.


Palety môžu byť použité na zaistenie základných potrieb obyvateľstva, ktoré sa ocitlo v ťažkej životnej situácii, hmotnej núdzi alebo bolo postihnuté mimoriadnou situáciou. "Tovar bol zaistený pre podozrenie, že ide o falzifikáty neoprávnene označené ochrannou známkou, čím sú porušené práva ochrany duševného vlastníctva," uviedla hovorkyňa.

Žiadosť o poskytnutie tovaru na humanitárne účely je možné podať do 30. novembra na adrese CÚ Michalovce, Plynárenská 4, 071 01 Michalovce. V žiadosti je nutné okrem základných údajov uviesť aj počet kusov paliet, o ktorý je záujem, spôsob použitia a miesto vykládky, respektíve miesto konečnej spotreby tovaru. Bližšie informácie o podmienkach poskytnutia tovaru na humanitárne účely poskytne CÚ Michalovce na telefónnom čísle +421-56-6872412 alebo emailovej adrese cumi.info@financnasprava.sk.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.05.2016
Michalovský domov seniorov bude výhodný aj z hľadiska ekonomiky
Mesto Michalovce bude od 1. júla poskytovať sociálne služby v delimitovanom zariadení Michalovský domov seniorov (MDS). Rozhodli o tom mestskí poslanci na aprílovom zasadnutí.
viac
05.07.2016
Brezno chce pritiahnuť nových obyvateľov, ponúka nové parcely
Metropola Horehronia chce prilákať nových obyvateľov, a preto prichádza s ponukou predaja nových, a ako sama tvrdí, zaujímavých pozemkov v častiach mesta Rohozná a na Mazorníku či už pre moderné bývanie, alebo rozbehnutie a zefektívnenie podnikateľskej činnosti.
viac
05.06.2017
Zlatý žobrák v Michalovciach
Nnavštívte medzinárodný festival lokálnych televízií - Zlatý žobrák, ktorý sa uskutoční v dňoch 7. až 10. júna v Košiciach. V tomto roku bude prebiehať už jeho 23. ročník.
viac
14.07.2021
Pomoc pre obete trestných činov je diskrétna a bezplatná
Na Okresnom úrade v Michalovciach v utorok oficiálne otvorili informačnú kanceláriu pre obete trestných činov ako detašované pracovisko obdobnej kancelárie v Košiciach.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.03 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.80 %