Streda 08.05.2024
Dnes má meniny 
Ingrida
°C
20.02.2021 07:00

ZMOS vyjadruje úprimnú sústrasť rodine Ľubomíra Petráka


Ľubomír Petrák


Združenie miest a obcí Slovenska so zármutkom prijalo infomáciu o úmrtí Ľubomíra Petráka, starostu obce Hurbanova Ves a poslanca Národnej rady Slovenskej republiky.


Ľubomír Petrák bol v minulosti, pomerne dlhé roky, členom Rady ZMOS aj Predsedníctva ZMOS. Mrzí nás, že odišiel tak skoro, bez rozlúčky, že sme mu za prácu pre mestá a obce nemohli poďakovať pri príležitosti 30. výročia znovuobnovenia samosprávy a 30. výročia od založenia ZMOSu, ktoré sme pôvodne pripravovali na jeseň minulého roka, ale kvôli korone sme to presunuli na tento rok s tým, že termín sme nechali otvorení kvôli epidemiologickej situácii.

Ľubomír Petrák bol človek, ktorý do legislatívy vnášal aplikačnú prax a skúsenosti zo samospráv a tak v zákonoch a paragrafoch videl životné situácie ľudí. 

Úprimnú sústrasť rodine a pozostalým 

Združenie miest a obcí Slovenska.

Autor: (zmos)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.03.2021
Zomrel novinár, mestský a krajský poslanec v B. Bystrici Ľubomír Motyčka
V banskobystrickej nemocnici v piatok popoludní, 19. marca 2021, zomrel 71-ročný novinár a poslanec Ľubomír Motyčka, legendárny hlas banskobystrického rozhlasového štúdia, v súčasnosti mestský a krajský poslanec zastupiteľstva v Banskej Bystrici.
viac
15.05.2021
ZMOS vyjadruje úprimnú sústrasť rodine Milana Ftáčnika
Združenie miest a obcí Slovenska so zármutkom prijalo informáciu o úmrtí Milana Ftáčnika.
viac
17.08.2021
Vo veku 42 rokov zomrel starosta Bernolákova R. Červienka
Vo veku 42 rokov zomrel starosta obce Bernolákovo Richard Červienka. Obec o tom informuje na svojom webe s tým, že starosta v utorok ráno prehral boj s chorobou.
viac
01.02.2024
Sociálni partneri ZMOS a RÚZ o spolupráci v Aliancii sektorových rád
Predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik sa stretol s generálnym sekretárom Republikovej únie zamestnávateľov (RÚZ) Martinom Hoštákom k témam sociálneho dialógu, spolupráci v rámci novozriadenej Aliancie sektorových rád a k ďalším spoločným témam spolupráce.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.12 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.16 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.73 %