Piatok 18.10.2024
Dnes má meniny 
Lukáš
°C
16.07.2024 07:55

ZMOS partnerom prvého ročníka Piešťanského festivalu zábavy


Piešťanský festival zábavy


Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) tento rok začína spoluprácu s autormi zaujímavého podujatia pod názvom „Piešťanský festival zábavy“, ktorého hlavným gestorom nie je nik iný, ako samotný pán Jozef Vajda, vynikajúci divadelný, televízny, rozhlasový a dabingový herec.


O čo presne ide?

V auguste tohto roka, presnejšie 16. až 19. augusta 2024 sa v meste Piešťany uskutoční prvý ročník tohto jedinečného letného divadelného  festivalu, ktorý krásne spája tradíciu a veselosť presláveného kúpeľného mesta Piešťany. Jeho poslaním je priniesť všetkým nezabudnuteľné zážitky plné smiechu, pohody a originality, ktoré sú šité na mieru pre všetky vekové kategórie.

Pre účastníkov sa tak naskytne príležitosť vychutnať si  noblesný a elegantný program, ktorý odráža bohatú tradíciu Piešťan, zároveň však prináša sviežu vlnu humoru a radosti, ideálnu pre letné dni.

Prečo Vám túto informáciu dávame do pozornosti?

ZMOS toto podujatie víta, aj preto lebo je to vynikajúca príležitosť využiť ju na spestrenie voľného času pre obyvateľov našich miest a obcí či  motiváciu a budovanie vzájomných vzťahov zamestnancov mestských a obecných úradov.

Máte jedinečnú možnosť využiť tento divadelný festival na to, aby ste napríklad svojim zamestnancom pripravili spoločný teambulding a spoločne, ako kolektív, sa na „Piešťanskom festivale zábavy“ zúčastnili.

Prostriedky Vašich  sociálnych fondov sú určené práve na realizáciu sociálnej politiky v oblasti starostlivosti o zamestnancov a to napríklad aj na to, aby ste z nich prefinancovali účasť na kultúrnych či športových podujatiach. Viete z nich hradiť napr. príspevok na vstupenky zamestnanca a pod.

Súčasne by sme ocenili, ak by ste toto krásne podujatie spropagovali aj vo Vašich samosprávach Vašim občanom.

Preto ak Vás „Piešťanský festival zábavy“ oslovil a máte záujem o bližšie informácie či plagáty, zvukové spoty pre potreby propagácie, pošlite obratom, najskôr však do 25. júla 2024 Vašu požiadavky na e-mailovú adresu: maria.chorvathova@zmos.sk.

 Program festivalu.

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
04.05.2019
Na Festival letectva prišlo do Piešťan niekoľko tisíc ľudí
Niekoľko tisíc divákov prišlo v sobotu na piešťanské letisko pri príležitosti otvorenia dvojdňového Festivalu letectva. Jeho úvodný deň bol venovaný pripomienke 100. výročia tragickej smrti vedca, diplomata, politika i letca Milana Rastislava Štefánika a bol súčasťou celonárodnej spomienky.
viac
21.06.2024
ZMOS bude partnerom divadelného festivalu Piešťanské zábaly
Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) bude partnerom divadelného festivalu Piešťanské zábaly, ktorý sa v kúpeľnom meste Piešťany bude konať 16. – 19. augusta 2024.
viac
06.08.2024
Festival zábavy – Piešťanské zábaly už od 16. augusta
Festival zábavy – Piešťanské zábaly je divadelné podujatie zamerané na komédiu, humor a zábavu. Počas 4 dní od 16. do 19. augusta sa na 10 pódiách po celom meste Piešťany odohrá 40 divácky najúspešnejších komédií.
viac
14.08.2024
Festival zábavy – Piešťanské zábaly začína už tento piatok
Mesto Piešťany ožije výnimočným festivalom s bohémskou atmosférou. Vyše 60 známych hercov zavíta počas víkendu do kúpeľného mesta a odohrá 40 komediálnych predstavení na rôznych pódiách.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.35 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.02 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.63 %