Utorok 22.10.2024
Dnes má meniny 
Sergej
°C
21.06.2024 12:05

ZMOS bude partnerom divadelného festivalu Piešťanské zábaly


Snímka z rokovania predsedu ZMOS Jozefa Božika s organizátormi festivalu Piešťanské zábaly: Jankou Mroscákovou a hercom Jozefom Vajdom.


Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) bude partnerom divadelného festivalu Piešťanské zábaly, ktorý sa v kúpeľnom meste Piešťany bude konať 16. – 19. augusta 2024.


O spolupráci rokoval predseda ZMOS Jozef Božik s organizátormi festivalu Piešťanské zábaly: Jankou Mroscákovou a známym hercom Jozefom Vajdom.

„Teší ma, že sa nám podarilo dohodnúť na spolupráci pri organizovaní prvého ročníka tohto unikátneho festivalu s cieľom pripraviť úspešné pokračovanie ďalších ročníkov tejto aktivity s celoslovenskou pôsobnosťou,“ povedal predseda ZMOS Jozef Božik.

Divadelný festival Piešťanské zábaly zmení na tri dni Piešťany na hlavné mesto slovenského divadelníctva. „Slovenské divadelníctvo a jeho umelecké stvárnenie predznamenáva jeden z ďalších hodnotových rozmerov pozitívneho vzťahu samosprávy miest a obcí k slovenskej kultúre a národu,“ doplnil Jozef Božik.

Poslaním divadelného festivalu Piešťanské zábaly je priniesť návštevníkom nezabudnuteľné zážitky plné smiechu, pohody a originality, ktoré sú šité na mieru pre všetky vekové kategórie.

 

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
16.07.2024
ZMOS partnerom prvého ročníka Piešťanského festivalu zábavy
Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) tento rok začína spoluprácu s autormi zaujímavého podujatia pod názvom „Piešťanský festival zábavy“, ktorého hlavným gestorom nie je nik iný, ako samotný pán Jozef Vajda, vynikajúci divadelný, televízny, rozhlasový a dabingový herec.
viac
06.08.2024
Festival zábavy – Piešťanské zábaly už od 16. augusta
Festival zábavy – Piešťanské zábaly je divadelné podujatie zamerané na komédiu, humor a zábavu. Počas 4 dní od 16. do 19. augusta sa na 10 pódiách po celom meste Piešťany odohrá 40 divácky najúspešnejších komédií.
viac
14.08.2024
Festival zábavy – Piešťanské zábaly začína už tento piatok
Mesto Piešťany ožije výnimočným festivalom s bohémskou atmosférou. Vyše 60 známych hercov zavíta počas víkendu do kúpeľného mesta a odohrá 40 komediálnych predstavení na rôznych pódiách.
viac
15.08.2024
Festival Piešťanské zábaly ponúkne 40 komédií
Festival Piešťanské zábaly je divadelné podujatie zamerané na komédiu, humor a zábavu. Počas štyroch dní od 16. do 19. augusta sa na desiatich pódiách po celom meste Piešťany odohrá 40 divácky najúspešnejších komédií.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.42 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.00 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.58 %