Nedeľa 30.06.2024
Dnes má meniny 
Melánia
°C
21.06.2024 12:05

ZMOS bude partnerom divadelného festivalu Piešťanské zábaly


Snímka z rokovania predsedu ZMOS Jozefa Božika s organizátormi festivalu Piešťanské zábaly: Jankou Mroscákovou a hercom Jozefom Vajdom.


Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) bude partnerom divadelného festivalu Piešťanské zábaly, ktorý sa v kúpeľnom meste Piešťany bude konať 16. – 19. augusta 2024.


O spolupráci rokoval predseda ZMOS Jozef Božik s organizátormi festivalu Piešťanské zábaly: Jankou Mroscákovou a známym hercom Jozefom Vajdom.

„Teší ma, že sa nám podarilo dohodnúť na spolupráci pri organizovaní prvého ročníka tohto unikátneho festivalu s cieľom pripraviť úspešné pokračovanie ďalších ročníkov tejto aktivity s celoslovenskou pôsobnosťou,“ povedal predseda ZMOS Jozef Božik.

Divadelný festival Piešťanské zábaly zmení na tri dni Piešťany na hlavné mesto slovenského divadelníctva. „Slovenské divadelníctvo a jeho umelecké stvárnenie predznamenáva jeden z ďalších hodnotových rozmerov pozitívneho vzťahu samosprávy miest a obcí k slovenskej kultúre a národu,“ doplnil Jozef Božik.

Poslaním divadelného festivalu Piešťanské zábaly je priniesť návštevníkom nezabudnuteľné zážitky plné smiechu, pohody a originality, ktoré sú šité na mieru pre všetky vekové kategórie.

 

Autor: (Zdroj: ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
29.12.2016
Spoločenská zodpovednosť partnerov ZMOS
Partnermi Združenia miest a obcí Slovenska sú inštitúcie, ktoré mimoriadne aktívne rozvíjajú spoločenskú zodpovednosť a komunitné zámery. Pravidelne podporujú dobré nápady a zaujímavé projekty prostredníctvom svojej nadácie, alebo iným spôsobom. Viac nám priblížili vo svojich odpovediach.
viac
14.02.2019
Ruské mesto Puškin hľadá na Slovensku partnera
Združenie miest a obcí Slovenska informuje členské mestá a obce o žiadosti na nadviazania partnerskej spolupráce mesta Puškin v severozápadnom Rusku, ktoré tvorí časť mesta Petrohrad.
viac
15.10.2019
Zešli sme sa na hambálku
Divadelný festival Zejdeme sa na hambálku napísal na prelome septembra a októbra svoju 12. kapitolu.
viac
01.02.2024
Sociálni partneri ZMOS a RÚZ o spolupráci v Aliancii sektorových rád
Predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Jozef Božik sa stretol s generálnym sekretárom Republikovej únie zamestnávateľov (RÚZ) Martinom Hoštákom k témam sociálneho dialógu, spolupráci v rámci novozriadenej Aliancie sektorových rád a k ďalším spoločným témam spolupráce.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.25 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.14 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.61 %