Sobota 27.07.2024
Dnes má meniny 
Božena
°C
09.10.2023 01:10

ZMOS hľadá posily do odborného tímu Kancelárie ZMOS


Združenie miest a obcí Slovenska - logo


Združenie miest a obcí Slovenska hľadá posilu do svojho odborného tímu na úseku regionálneho rozvoja a sociálnych vecí a zdravotníctva. Ponúkame prácu s mestami a obcami v národnom záujmovom združení zastupujúcom záujmy miestnych územných samospráv.


Hľadáme do nášho tímu kolegu / kolegyňu na pozíciu odborného experta / odbornej expertky pre oblasť regionálneho rozvoja na miestnej a regionálnej úrovni. Odborný expert / odborná expertka bude zodpovedať za výkon agendy v gescii Ministerstva investícii, regionálneho rozvoja a informatizácie SR, Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR a Ministerstva dopravy SR.

Bližšie informácie o pracovnej ponuke TU.

Hľadáme do nášho tímu kolegu / kolegyňu na pozíciu na pozíciu odborného experta / odbornej expertky pre oblasť sociálnych vecí a zdravotníctva na úseku preneseného a originálneho výkonu kompetencií v miestnej územnej samospráve (mestách a obciach). Odborný expert / odborná expertka bude zodpovedať za výkon agendy v gescii Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR a Ministerstva zdravotníctva SR.

Bližšie informácie o pracovnej ponuke TU.

Ponúkame prácu, ktorá v rámci vecného rozsahu pôsobnosti poskytuje zamestnancovi priestor pre racionalizáciu, iniciatívnosť a samostatnosť pri plnení pracovných úloh a povinností. Pracovná pozícia je o odbornosti, ale aj o komunikácii a prezentácii k členským mestám a obciam. Ponúkame prácu s mestami a obcami naprieč celým Slovenskom, prácu v malom kolektíve do 20 ľudí v centre Bratislavy.

Autor: (ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
02.03.2017
Hlavné mesto sa prezentuje na veľtrhu práce Profesia days v Bratislave
Primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal v stredu 1. marca otvoril dvojdňový veľtrh práce Profesia days, na ktorom je hlavné mesto tento rok prvýkrát vystavovateľom.
viac
25.01.2021
ZMOS oceňuje angažovanosť samospráv. Zároveň apeluje na odborníkov
Združenie miest a obcí Slovenska oceňuje mimoriadnu angažovanosť samosprávy, rozvahu, pracovitosť, ale aj kreativitu, s ktorou zabezpečovali aj aktuálne testovanie obyvateľov formou plošného skríningu.
viac
17.12.2022
Samosprávy nemajú zdroje na vykrytie zvýšených nákladov na mzdy
Samosprávy nemajú zdroje na vykrytie nákladov, ktoré im vzniknú v súvislosti so zákonom stanoveným zvyšovaním odmien za prácu v nočných hodinách, počas víkendov a sviatkov.
viac
19.10.2023
SIEA: Hľadajú ľudí, ktorí chcú pomáhať svojim regiónom
V Slovenskej inovačnej a energetickej agentúre hľadajú ľudí, ktorí chcú pritom svojim regiónom pomôcť.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.26 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.62 %