Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
02.06.2017 11:00

Zlatý gaštan opäť ponúka priestor mladým speváckym talentom


Ilustračná snímka: (int).


Mladí speváci a speváčky sa môžu aj v tomto roku zúčastniť na tradičnom medzinárodnom súťažnom podujatí Zlatý gaštan. Svoje prihlášky musia zaslať Mestskému domu kultúry (MsDK) vo Vranove nad Topľou do 9. júna. Informovala o tom Silvia Nusová z MsDK.


Súťaž je určená pre interpretov populárnej hudby od 15 do 25 rokov. Pripraviť si majú dve piesne podľa vlastného výberu. Záujemcovia o účasť na podujatí sú okrem iného povinní doručiť prihlášky, kvalitnú nahrávku svojho hlasu a originálnu nahrávku piesní alebo odkaz na webovú stránku, s ktorými sa chcú prezentovať.      

"O tom, či uchádzač bol alebo nebol vybraný do finálového kola, bude informovaný písomne," uvádza sa v propozíciách. Súťažiacim, ktorí postúpia do galaprogramu, môže organizátor na základe ich požiadavky a vzájomnej dohody zabezpečiť výrobu hudobných podkladov, preto je potrebné uviesť tóninu k jednotlivým súťažným piesňam, ak je iná ako originál.      

Medzinárodný súťažný festival mladých spevákov populárnej piesne Zlatý gaštan, ktorý sa v meste organizuje od roku 1983, sa uskutoční 7. a 8. septembra vo Vranove nad Topľou.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.01.2017
SAŽP vyhlásila ďalší ročník súťaže ProEnviro pre škôlkarov i študentov
Slovenská agentúra životného prostredia (SAŽP) v Banskej Bystrici vyhlásila XII. ročník súťaže o najlepší environmentálny projekt organizovaný školou ProEnviro.
viac
13.09.2017
Blíži sa uzávierka v súťaži PRE VODU
Do 25. septembra 2017 môžu samosprávy, združenia či firmy nominovať konkrétnu situáciu/problém, ktorý sa týka zadržania alebo využitia dažďovej vody, sucha, povodní, odnosu pôdy z polí alebo čistenia vody.
viac
03.11.2017
Ružinovská lýra dáva opäť príležitosť mladým talentom
Mestská časť Bratislava - Ružinov a Cultus Ružinov aj tento rok hľadajú tých najlepších skladateľov a textárov z Bratislavského kraja. Víťazná pieseň získa publicitu a mediálnu podporu v rozhlase RTVS a rádiu Viva.
viac
17.09.2018
Ružinov hľadá najlepších slovenských primášov
Bratislavský Ružinov v spolupráci s miestnou organizáciou Cultus Ružinov hľadajú najlepších slovenských primášov. V rámci tohtoročnej rovnomennej súťaže hľadajú najlepších vedúcich hudobníkov, ktorí hrajú prím, teda prvé husle v ľudovej cimbalovej kapele, či v inom hudobnom súbore.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %