Pondelok 06.05.2024
Dnes má meniny 
Hermína
°C
08.07.2021 12:35

Vzdušné Zámky ponúknu deťom sériu umeleckých workshopov


Ilustračná snímka: (tasr).


Množstvo umeleckých aktivít ponúknu počas víkendu deťom v Nových Zámkoch viaceré tvorivé dielne. Tie sú súčasťou Prehliadky animovaného filmu a knižnej ilustrácie Vzdušné Zámky.


Ako informovali organizátori, worskshopy sú určené deťom od šesť rokov. V kine Mier na ne 9. a 10. júla čakajú tvorivé dielne určené malým ilustrátorom, či workshopy, ktoré im predstavia komiksovú tvorbu, tajomstvá animácie, filmu a výtvarného umenia.

Okrem samotných tvorivých dielní je pripravený aj ďalší sprievodný program. „Ten bude počas celého trvania prehliadky. Pôjde o rôzne tvorivé aktivity a prakticky nonstop premietané krátke aj dlhometrážne animované filmy. Preto sa deti môžu vybrať na Vzdušné Zámky aj bez účasti na workshopoch. V novozámockom kine Mier môžu s nami stráviť hoc aj celé dni,” pripomínajú organizátori.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
14.07.2017
Žilinské kultúrne leto pokračuje
Víkend a nasledujúci týždeň spríjemnia v Žiline obyvateľom, ale aj návštevníkom zaujímavé kultúrne podujatia.
viac
21.07.2017
Nenechajte si ujsť pestrý víkend v bratislavskom regióne
Návštevníci bratislavského regiónu sa tento víkend môžu tešiť na podujatia Bratislava in the sky, LARP Kráľovstvo Vína, Summer Night Hafla 2017 - Oriental Garden party, Iva Bittová & Mucha Quartet (Viva Musica), Muž so železnou maskou na Červenom Kameni, Svätojakubský jarmok, 3. GULÁŠ FEST.
viac
09.07.2021
DEŇ KOMUNÁLU v ľubovnianskom regióne
Aj napriek letným prázdninám Združenie miest a obcí Slovenska pokračuje v DŇOCH KOMUNÁLU. Vo štvrtok 8. júla sa podujatie uskutočnilo vďaka spolupráci s Ľubovnianskym regionálnym združením miest a obcí Slovenska.
viac
14.07.2021
Živý šach pripomenie veľmajstrovskú šachovú tradíciu kúpeľov
Na storočnú tradíciu šachových turnajov v kúpeľnom meste Piešťany nadviaže v sobotu (17. 7.) Živý šach veľmajstrov. Pre milovníkov kráľovskej hry sa uskutočnia dva súboje – popoludní pred kinom Fontána pre širokú verejnosť a podvečer v jednom z kúpeľných hotelov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.10 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.16 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.74 %