Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
10.11.2022 08:25

Verejnosť môže nominovať najlepších športovcov mesta za rok 2022


Na snímke v strede Hrannar Ingi Halldórsson (Martin) a vpravo Lukáš Urban (Prešov) počas zápasu 7. kola Niké Handball extraligy mužov v hádzanej MHáK Martin - Tatran Prešov v športovej hale na Podháji v Martine dňa 23. októbra 2022. Snímka zdroj: (tasr).


Mesto Prešov vyhlasuje anketu o Najúspešnejších športovcov a športové kolektívy za rok 2022. Okrem športových klubov môže nominácie posielať aj široká verejnosť. Informovala o tom tlačová referentka Mestského úradu v Prešove Lenka Šitárová.


Návrhy je možné poslať v kategóriách Najúspešnejší športovec roka, Športové družstvo roka, Mládežnícke družstvo roka, Objav roka a Mládežnícky talent roka. Je potrebné tak urobiť do 5. decembra.

O víťazoch v jednotlivých kategóriách rozhodne odborná komisia. Pri jednotlivcoch sa bude brať do úvahy účasť a umiestnenie na majstrovstvách sveta, majstrovstvách Európy, majstrovstvách Slovenska či na Svetových pohároch. Pri družstvách sa bude brať do úvahy účasť a umiestnenie v domácich dlhodobých súťažiach či účasť v európskych pohárových súťažiach.

Vyhlasovanie víťazov ankety je predbežne naplánované na 9. februára 2023. Bližšie informácie sú zverejnené na webovej stránke mesta Prešov.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
03.11.2020
Verejnosť môže posielať nominácie na ocenenie Tvorivý čin roka
Mesto Šaľa aj tento rok vyhlásilo anketu Tvorivý čin roka. V rámci nej oceňuje jednotlivcov i kolektívy za ich prácu v oblasti kultúry.
viac
11.12.2021
PSK ocení naj športovcov kraja za rok 2021
Prešovský samosprávny kraj po ročnej prestávke znovu pripravuje svoju tradičnú športovú anketu Športovec PSK. Nominácie na jednotlivcov a kolektívy prijíma do 10. januára 2022
viac
22.01.2022
O najpopulárnejšom športovcovi či športovom klube PSK rozhoduje aj verejnosť
Prešovský samosprávny kraj plánuje v polovici marca už po osemnásty krát oceniť najúspešnejších športovcov kraja vo svojej tradičnej ankete Športovec PSK.
viac
26.10.2022
Verejnosť môže hlasovať za Detský čin roka
Do hlasovania za Detský čin roka sa okrem škôl môže zapojiť aj verejnosť. O víťazovi ceny verejnosti sa rozhoduje už po desiaty raz. Hlasovať je možné na webe detskycin.ludialudom.sk. Informovala o tom nezisková organizácia Ľudia ľuďom, ktorá za internetovou anketou stojí.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %