Sobota 27.07.2024
Dnes má meniny 
Božena
°C
13.06.2018 10:48

V parku chystajú súťaž domácich grilmajstrov


Ilustračná snímka, zdroj: TV Žiar nad Hronom


V žiarskom Parku Štefana Moysesa to bude v sobotu 23. júna rozvoniavať grilovanými špecialitami. Mesto prichádza s novinkou, súťažou, v ktorej si sily zmerajú všetci domáci grilmajstri.


Ako informovala Petra Demková z mestského kultúrneho centra (MsKC), v poradí 1. ročník amatérskej súťaže v grilovaní s názvom GrilyJánske ohne bude aj s bohatým sprievodným programom.       

Do súťaže sa môžu prihlásiť jednotlivci, ale aj tímy, hľadať sa bude "najlepší recept na najlepšiu grilovanú pochúťku leta 2018". Motiváciou pre súťažiacich sú nielen finančné odmeny, ale aj titul Grilmajster roka 2018 a uverejnenie víťazného receptu v regionálnych médiách.       

O zábavu sa počas podujatia postará ZH Band, nachystané budú aj jánska vatra, škola grilovania, súťaž v jedení čili papričiek či ohňová šou.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
28.04.2016
Dlhodobo nezamestnaným chce dať mesto prácu v novej spoločnosti
Žiarska samospráva chce založiť obchodnú spoločnosť, v ktorej chce dať šancu pracovať dlhodobo nezamestnaným obyvateľom mesta a naučiť ich tak pracovným návykom.
viac
03.01.2020
Hospodárenie mesta v roku 2019 hodnotí primátor ako úspešné
Hospodárenie mesta Žiar nad Hronom v roku 2019 hodnotí jeho primátor Peter Antal pozitívne. "Tento rok môžeme hodnotiť ako úspešný aj čo sa týka financií, aj čo sa týka investícií, ktoré sme robili," skonštatoval Antal.
viac
04.08.2020
Podvečer v hvezdárni venujú Milanovi Rastislavovi Štefánikovi
Dnešný podvečer bude v Krajskej hvezdárni a planetáriu Maximiliána Hella v Žiari nad Hronom venovaný Milanovi Rastislavovi Štefánikovi. Počas prednášky začínajúcej sa o 17.00 h predstavia jeho osobnosť aj vedecké pôsobenie.
viac
22.04.2021
Recyklácia vozidiel je čoraz náročnejšia, elektrické autá sú problémom
Recyklácia vozidiel vyradených z evidencie je čoraz náročnejšia a menej rentabilná. Vozidlá s alternatívnym pohonom sú v tomto smere najmä z dôvodu batérií zatiaľ problémom.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.26 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.62 %