Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
04.09.2019 02:05

Okresný úrad poskytuje služby v novom klientskom centre


Snímka: (mvsr)


Ministerstvo vnútra (MV) SR spustilo v pondelok (2. 9.) do testovacej prevádzky klientske centrum, ktoré sa nachádza v budove Okresného riaditeľstva Policajného zboru (OR PZ) v Žiari nad Hronom na Chrástekovej ulici.


Ako informuje MV SR na svojej webovej stránke, priestory sú po rekonštrukcii, ktorá sa začala v apríli 2018.       

Od apríla tohto roka poskytuje klientske centrum služby dopravného inšpektorátu a oddelenia dokladov. Od septembra sa služby centra rozšírili o agendy okresného úradu, a to služby osvedčovania listín a overovania podpisov, živnostenského podnikania, cestnej dopravy a pozemných komunikácií a starostlivosti o životné prostredie, a tiež o služby pozemkového a lesného odboru.       

"Žiarske klientske centrum je v poradí 58. z celkového počtu 79, ktoré MV SR plánuje zriadiť. V najbližšom období budú otvorené ďalšie - v Rimavskej Sobote, Prievidzi, Zvolene a Skalici," informuje ministerstvo.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.04.2020
V centre mesta osadili automat na ochranné rúška
Mesto Žiar nad Hronom pokračuje v opatreniach, ktoré majú pomôcť zabrániť šíreniu nového koronavírusu. V jeho centre začal v pondelok (6. 4.) popoludní fungovať automat na ochranné rúška.
viac
13.06.2020
Repliky dobového nábytku prídu do kaštieľa až z ďalekej Číny
Žiarsky biskupský kaštieľ aktuálne pripravujú na sprístupnenie verejnosti. Mesto tam sťahuje expozície aj pamätnú izbu Štefana Moysesa, s ktorým je táto historická pamiatka spätá.
viac
30.03.2021
Mesto podpísalo zmluvu na vybudovanie zelenej steny na MsKC
Mesto Žiar nad Hronom už podpísalo zmluvy na vybudovanie zelenej steny na budove Mestského kultúrneho centra (MsKC) i na úpravu spevnenej plochy, ktoré majú slúžiť ako vodozádržné opatrenia v reakcii na čoraz intenzívnejšie prejavy zmeny klímy.
viac
12.05.2021
Žiarčania si budú môcť staré oblečenie vymieňať v novom komunitnom centre
Obyvatelia mesta Žiar nad Hronom si budú môcť už čoskoro vymieňať staré oblečenie v novovznikajúcom ekologickom komunitnom centre.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %