Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
10.10.2020 04:15

V Karlovej Vsi je rekordný záujem o bezplatný odvoz elektroodpadu


Ilustračná snímka, zdroj: Odpady-portal.sk


O sobotňajší (10. 10.) bezplatný odvoz elektroodpadu v bratislavskej Karlovej Vsi bol rekordný záujem. Zbaviť sa chladničky, práčky, ale aj menších spotrebičov chcelo 170 domácností.


     "Zaujímavosťou je, že tento počet stúpol počas pandémie, napríklad v porovnaní s poslednými dvomi rokmi, približne o 100 percent," informoval hovorca mestskej časti Branislav Heldes.      

Karlova Ves pritom robí takýto zber dvakrát za rok. Zber nepotrebných elektrospotrebičov organizuje samospráva v spolupráci so združením Envidom.      

 

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.12.2019
Spustenie električiek v Karlovej Vsi blokuje spor o vstup na pozemky
Kedy začnú premávať električky po zmodernizovanej časti Karlovesko-dúbravskej radiály v Bratislave, je nateraz otázne. Dôvodom je spor o vstup na pozemky pod elektrickou stanicou – meniarňou Dolné Krčace v Dúbravke.
viac
26.06.2020
Banská Bystrica sa stala lídrom v zbere a recyklácii elektroodpadu
Obyvatelia Banskej Bystrice už tretí rok úspešne využívajú sieť stacionárnych červeno-bielych kontajnerov určených na zber malého elektroodpadu, batérií a akumulátorov.
viac
24.10.2020
M. Vallo: Električky do Karlovej Vsi a Dúbravky budú lepšie, tichšie, rýchlejšie
Električková doprava na Karlovesko-dúbravskej radiále bude kvalitnejšia, komfortnejšia a bezpečnejšia. Primátor hlavného mesta SR Bratislavy Matúš Vallo to vyhlásil pri slávnostnom otvorení modernizovanej električkovej trate, ktorá bude do prevádzky pre verejnosť spustená v pondelok (26. 10.) ráno.
viac
12.02.2022
Školský bazén v Karlovej Vsi môžu využívať aj imobilní návštevníci
Plaváreň na Základnej škole Alexandra Dubčeka na Majerníkovej ulici v bratislavskej Karlovej Vsi môžu využívať aj imobilní návštevníci. Vchádzať do veľkého plaveckého bazéna im najnovšie umožní špeciálny zdvihák.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %