Sobota 04.05.2024
Dnes má meniny 
Florián
°C
09.04.2024 11:10

Uskutoční sa workshop Ako obstarať cyklotrasu


Ilustračná snímka: Bratislava.sk


Úrad pre verejné obstarávanie pozýva verejných obstarávateľov a obstarávateľov na workshop s názvom „Ako obstarať cyklotrasu“.


Uskutoční sa 11. apríla 2024 od 9:00 do 13:00 hod kombinovanou formou - prezenčne v sídle úradu v Bratislave a online prostredníctvom MS Teams.

Počas workshopu budú účastníkom predstavné vzorové súťažné podklady. Tieto materiály slúžia ako inšpirácia a praktický návod pre verejných obstarávateľov a obstarávateľov.

Súčasťou workshopu bude aj interaktívna panelová diskusia za účasti renomovaných odborníkov a expertov z praxe. Diskusia poskytne priestor na zdieľanie skúseností, zodpovedanie otázok a hlbšie preskúmanie tém súvisiacich s obstarávaním cyklotrás a iných stavebných prác.

Workshop je organizovaný v rámci aktivít projektu „Zodpovedné verejné obstarávanie“  financovaný z Grantov EHP a štátneho rozpočtu Slovenskej republiky.

Účasť na workshope je bezplatná. Prezenčná forma je kapacitne obmedzená na maximálne 35 účastníkov.

Link na registráciu, ako aj viac informácií, nájdete TU.

 

 

Autor: (Zdroj: Úrad pre verejné obstarávanie, ZMOS)


komentáre
SHOW ALL
podobné
11.10.2016
Projekt na rekonštrukciu kaštieľa v Rusovciach vyjde na viac ako milión eur
Kaštieľ v Rusovciach bude mať nový projekt na jeho rekonštrukciu. Vypracovať ho má Združenie NKP Rusovce za viac ako jeden milión eur s DPH.
viac
19.12.2017
Vybudujú proklientsky orientovaný Úrad pre verejné obstarávanie
Operačný program Efektívna verejná správa (OP EVS) pomôže s vybudovaním proklientsky orientovaného Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO). Umožní to národný projekt ÚVO, na ktorý je cez OP EVS vyčlenená suma 1 387 115,71 eur.
viac
06.06.2020
Novým systémom verejného obstarávania mesto ušetrí státisíce eur
Vedenie mesta Dubnica nad Váhom chce tovary a služby obstarávať transparentne, no najmä hospodárne. Na radnici preto vzniká samostatné oddelenie verejného obstarávania, ktoré všetky obstarávania centralizuje na jedno miesto.
viac
09.01.2024
Úrad pre verejné obstarávanie pozýva na školenie Základy verejného obstarávania
Úrad pre verejné obstarávanie pozýva na školenie určené pre verejných obstarávateľov a obstarávateľov, a to najmä začiatočníkov, ktorí sa potrebujú zorientovať v základných pojmoch a pravidlách verejného obstarávania.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %