Sobota 27.04.2024
Dnes má meniny 
Jaroslav
°C
12.12.2023 01:01

Univerzitný punč s charitatívnym rozmerom


Ilustračný výrez pozvánky


Dnes, 12. decembra, bude UMB v Banskej Bystrici súčasťou Banskobystrických Vianoc. Aj tieto Vianoce navaríme chutný Univerzitný punč, z pódia sa ozve spev a tanec v podaní Univerzitného FS Mladosť a v Evanjelickom kostole sa bude konať Adventný koncert Univerzitného speváckeho zboru Mladosť.


Univerzitný punč sa už stal tradíciou nielen pre študentov a zamestnancov univerzity, ale všetkých návštevníkov Banskobystrických Vianoc. Aj tento rok sa môžeme spoločne tešiť na predvianočnú náladu na Univerzitnom punči UMB, ktorý sa uskutoční ako každý rok v stánku pred Radnicou na Námestí SNP a veríme, že ho nájdete aj podľa dlhej rady na punč.

Punč z rúk vedenia fakúlt a univerzity bude chutiť o to lepšie, že vďaka NÁM a VÁM urobíme radosť deťom a rodinám občianskeho zduženia Svetielka nádeje, kde všetky príspevky poputujú.

Ďakujeme všetkým, ktorí dnes prídete a podporíte nás, ale aj Vám, ktorí budete šíriť povedomie o Univerzitnom punči pre Svetielko nádeje.

Autor: (UMB - Dana Straková)


komentáre
SHOW ALL
podobné
23.10.2017
Zimný štadión v Banskej Bystrici bude opäť dejiskom netradičného podujatia
Už túto stredu sa uskutoční športovo-kultúrne podujatie organizované pod záštitou rektora Univerzity Mateja Bela doc. Ing. Vladimíra Hiadlovského, PhD., v spolupráci s univerzitným hokejovým tímom UMB Hockey Team a Radou študentov mesta Banská Bystrica – Zo školy na zimák.
viac
30.12.2017
Dobrá vec sa podarila
Tradičné charitatívne podujatie – Primátorský punč aj tento rok sprevádzala dobrá nálada, ľudová hudba, tanec i spev. Napriek mrazivému počasiu sa Banskobystričanom a návštevníkom mesta podarilo v utorok, 19. decembra vyzbierať sumu 2 524, 24 eur.
viac
18.10.2018
Univerzitný deň kariéry 2018 (UDK)
Deviaty ročník veľtrhu pracovných príležitostí a kariérového poradenstva Univerzitný deň kariéry, ktorý je určený všetkým študentom a absolventom UMB v Banskej Bystrici.
viac
12.12.2019
Silvestrovské oslavy sú zrušené, aj peniaze z punču pôjdu do Prešova
Výťažok z Primátorského punča, ktorá sa uskutoční na Námestí SNP v Banskej Bystrici, nepôjde v tomto roku pre zariadenia a organizácie poskytujúce sociálne služby, ako je už každoročne zvykom. Poputuje do Prešova, ľuďom na Mukačevskej ulici, ktorých postihlo minulý týždeň nešťastie.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %