Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
08.07.2019 02:36

Tretí ročník futbalového turnaja starých pánov v Príbovciach


Snímka: TJ Dynamo Príbovce


Letné mesiace sú pre mnohých synonymom oddychu, voľna a relaxu. K letu patrí aj organizovanie množstva rôznych športových podujatí. V Príbovciach sa už tradične organizuje „Futbalový turnaj starých pánov“, teda turnaj v malom futbale, v ktorom sa stretli milovníci futbalu rôznych vekových kategórií


Po športovej stránke sa akcia vydarila a na ihrisku sa proti sebe stretli hráči, ktorí proti sebe nastupovali pred pár rokmi ako aktívny hráči.

Turnaja sa zúčastnili hráči vo veku nad 35 rokov, s trvalým pobytom v obci súťažného družstva,  alebo rodáci z týchto obcí, pričom jeden hráč mohol mať vek pod 35 rokov. Do turnaja sa prihlásilo 6 mužstiev, pričom konečné poradie turnaja bolo nasledovné:

1. miesto – Slovany,

2. miesto – Istebné,

3. miesto – Priekopa,

Košťany Nad Turcom,

Rakovo,

Príbovce.

Turnaj organizovala Telovýchovná Jednota Príbovce dňa 29.6.2019 na futbalovom ihrisku v Beniciach. O občerstvenie, dobrý guľáš a posedenie, bolo postarané

Poďakovanie za pomoc a ochotu pri organizovaní turnaja patrí organizátorom, sponzorom a všetkým, ktorí sa akoukoľvek formou zaslúžili o podarený priebeh už tretieho ročníka futbalového turnaja starých pánov v Príbovciach.

Snímka: TJ Dynamo Príbovce

Autor: Ľubomír Žila


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.03.2018
Starostovia oravských obcí súťažili v halovom futbale a stolnom tenise
Členovia Združenia miest a obcí Dolná Orava (ZMODO) sú aktívnymi spoluorganizátormi a účastníkmi rôznych športových turnajov, ktoré sa konajú v priebehu roka v členských obciach.
viac
19.08.2018
Medzinárodný futbalový turnaj obcí s názvom Vysoká
Medzinárodný futbalový turnaj obcí s názvom „Vysoká“ sa v tomto kalendárnom roku „dožil“ svojho jubilea. V sobotu 4. augusta 2018 sa konal už jeho 10. ročník a hostiteľskou obcou tentoraz po prvýkrát bola obec Vysoká nad Labem.
viac
31.01.2019
Uzávierky k D4R7 a Mlynských nív sa dotknú viacerých obcí pri Bratislave
Primátor Bratislavy Matúš Vallo sa 29. januára stretol so starostami okolitých obcí, ktorých obyvatelia cestujúci do Bratislavy najviac pocítia dopravné uzávierky súvisiace s výstavbou diaľničného obchvatu D4R7 a výstavby autobusovej stanice Mlynské nivy.
viac
29.12.2023
Priemyselný park Valaliky má zlepšiť aj infraštruktúru okolitých obcí
V súvislosti so vznikom strategického parku Valaliky neďaleko Košíc sa v súčasnosti realizujú projekty verejnej infraštruktúry, ktoré presahujú hranice desiatich katastrálnych území.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %