Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
29.05.2019 02:20

Trenčianska župa verejne ocení prácu zamestnancov v oblasti sociálnych služieb


Ilustračná snímka


Obetavý prístup a záslužnú prácu ľudí na poli sociálnych služieb v Trenčianskom kraji si všíma aj župa. Po oceňovaní ľudí pracujúcich v oblasti školstva a kultúry tento rok po prvýkrát verejne poďakuje aj zamestnancom pôsobiacim v sociálnych službách.


Ak poznáte niekoho, kto si takéto ocenenie zaslúži, zbystrite pozornosť. Psychicky aj fyzicky ťažká a časovo náročná, aj tak sa dá opísať práca v sociálnych službách. Zamestnanie, ktoré je skôr poslaním a ktoré človek musí robiť srdcom. Mnohokrát nedocenenú prácu ľudí v oblasti sociálnych služieb sa rozhodol zviditeľniť Trenčiansky samosprávny kraj a verejne poďakovať za úsilie a lásku, s akou zamestnanci svoje povolanie vykonávajú „Trenčiansky samosprávny kraj sa snaží postupne zvyšovať kvalitu poskytovanej starostlivosti v sociálnych službách a zároveň týmto ocenením motivovať zamestnancov. Pridanou hodnotou je tiež zvýšenie spoločenského uznania a prestíže práce v tejto oblasti,” vysvetlila vedúca Oddelenia sociálnej pomoci Elena Nekorancová. Ocenenie si odnesú zamestnanci v 3 kategóriách Samotné oceňovanie je rozdelené do troch kategórií – sociálna práca, iná odborná činnosť v sociálnych službách a manažér v sociálnych službách.

Všetky kritériá a podmienky, ktoré musí nominovaný spĺňať, sú uverejnené na webovom sídle kraja. Doručené návrhy bude posudzovať odborná komisia.

Návrhy je možné posielať do 20. júna Svoje návrhy na ocenených môžete posielať poštou na adresu Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín, obálku je potrebné označiť ako „Oceňovanie zamestnancov sociálnych služieb – neotvárať“, alebo e-mailom na elena.nekorancova@tsk.sk, a to do 20. júna 2019.

Poznáte niekoho, kto si za svoju obetavú prácu zaslúži uznanie? Nominujte ho a možno práve on bude patriť k historicky prvým držiteľom ocenenia TSK v oblasti sociálnych služieb.

Autor: (ts-tsk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
31.05.2016
Zariadenia sociálnych služieb v TSK si tento rok prilepšia takmer o 1,2 milióna
Zariadenia sociálnych služieb v Trenčianskom samosprávnom kraji (TSK) si vďaka efektívnemu hospodáreniu kraja v minulom roku tento rok prilepšia takmer o 1,2 milióna eur. TSK v minulom roku hospodáril s prebytkom 14,6 milióna eur.
viac
26.01.2018
„STAROSTLIVÝ ANJEL 2017“ - Výzva na nominácie
Nitriansky samosprávny kraj organizuje pod záštitou predsedu Nitrianskeho samosprávneho kraja Milana Belicu, tretí ročník slávnostného odovzdávania ocenení pracovníkom zariadení sociálnych služieb v pôsobnosti Nitrianskeho samosprávneho kraja „Starostlivý anjel 2017“.
viac
29.01.2019
Z XIV. zasadnutia Zastupiteľstva Trenčianskeho samosprávneho kraja
Zastupiteľstvo Trenčianskeho samosprávneho kraja po prvýkrát v tomto roku rokovalo v pondelok 28. januára 2019 pod vedením župana Jaroslava Bašku. V poradí XIV. zasadnutia sa zúčastnilo 35 poslancov. Schôdzu bolo už tradične možné sledovať prostredníctvom on-line prenosu na webovom sídle www.tsk.sk.
viac
03.01.2022
Na zlepšenie sociálnych služieb v TSK pôjde tento rok viac ako 5,1 milióna eur
Podmienky poskytovania sociálnych služieb v zariadeniach sociálnej starostlivosti v Trenčianskom samosprávnom kraji (TSK) majú v tomto roku zlepšiť investície za viac ako 5,1 milióna eur.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %