Nedeľa 28.04.2024
Dnes má meniny 
Jarmila
°C
19.12.2019 08:05

Simply Red v Bratislave oslávia 35. výročie kariéry


Simply Red prídu na Slovensko. (Foto: PR / Vivien)


Odpália show plnú najznámejších hitov aj noviniek z čerstvého albumu.


Úspešné anglické zoskupenie Simply Red si v roku 2020 podmaní Európu. Počas jesene v 33 mestách oslávia 35. výročie svojej hudobnej kariéry dávkou najznámejších hitov, ale aj novinkami z posledného Blue Eyed Soul. V Bratislave vystúpia 20. 11. 2020 v AXA Arena NTC.

Pre hudobnú skupinu Simply Red, na čele so spevákom Mickom Hucknallom, sa budúci rok stane výrazným míľnikom kariéry. 35. výročie vzniku kapely a pôsobenia na celosvetovej hudobnej scéne oslávia priamo na pódiu!       Hudobná príprava na budúcoročnú show vďaka novému albumu       

Anglická formácia s červenovlasým spevákom naplánovala 33-dňové turné po Spojenom kráľovstve, Írsku a Európe. Koncertná oslava významného výročia naprieč Európou odštartuje už budúcu jeseň. Nevynechá ani zastávku na Slovensku. Bratislavský koncert sa uskutoční 20. 11. 2020 v AXA Arena NTC. Predčasný darček sebe aj fanúšikom však skupina nadelila už koncom tohtoročného novembra.  Svetlo sveta uzrel funky album s názvom “Blue Eyed Soul”. Fanúšikovia sa tak môžu na budúcoročný koncert pripraviť a spolu s kapelou spievať aj najčerstvejšie skladby. Okrem noviniek zaznejú i notoricky známe hity ako „Stars“, „Holding Back the Years“, „Fairground“ a „Money’s Too Tight To Mention“. O masívny spev publika tak iste núdza nebude.   https://www.youtube.com/watch?v=izOdvBmTDh0      

Mick Hucknall, je spevákom, skladateľom Simply Red a rovnako lídrom skupiny už od jej začiatku v roku 1985. Od roku 1986 ho sprevádza saxofonista Ian Kirkham. Súčasné zloženie sa nezmenilo od roku 2003 a na najnovšom turné predvedú všetky silné stránky, ktoré sú pre členov zoskupenia typické. „Teší nás, že je o kapelu Simply Red taký záujem. Vstupenky sa aj s ročným predstihom predávajú rýchlosťou blesku. Určite to má na svedomí kombinácia popularity kapely v našich končinách s predvianočným časom. Vstupenky na koncerty a darovaný hudobný zážitok, býva skvelou voľbou vianočného darčeka,“ vyjadrili sa zástupcovia agentúry VIVIEN.       

O tom, že si kapela plánuje turné spolu s fanúšikmi užiť naplno svedčia aj slová Micka Hucknalla. „Teším sa na živý koncert, pretože je skutočný. Chceme sa baviť“. Ten bratislavský je naplánovaný na 20. 11. 2020 v priestoroch AXA Arena NTC. Vstupenky na budúcoročný koncert Simply Red sú k dispozícii na www.vivien.sk a v sieti Ticketportal.       

Vstupenky sú dostupné na www.vivien.sk a v sieti Ticketportal.      

 

Autor: (tasr-ots)


komentáre
SHOW ALL
podobné
06.07.2016
V Bratislave dnes odštartovali verejné podujatia bohaté na inovácie
V súvislosti s blížiacim sa 7. európskym samitom regiónov a miest 8. – 9. júla v rámci predsedníctva SR v Rade EÚ, si hlavné mesto pre svojich občanov aj návštevníkov pripravilo bohatý kultúrno-spoločenský program v Starej tržnici pod názvom Bratislava uvádza POHYB. INOVÁCIE. SPOJENIA..
viac
21.11.2016
Do vianočnej dedinky na zámku Schloss Hof premáva autobus
Tento víkend otvorili Vianočnú dedinku na rakúskom zámku Schloss Hof neďaleko Bratislavy. Tradičné vianočné trhy budú sprístupnené každý víkend až do 18. decembra denne od 10. do 19. hodiny.
viac
21.02.2019
Bratislava: Nezabudneme a neodchádzame, nieslo sa Námestím SNP
Tisíce ľudí si na Námestie SNP totiž prišli pripomenúť rok od vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej.
viac
22.02.2024
Tisíce ľudí po celom Slovensku si pripomenuli výročie vraždy J. Kuciaka
Tisíce ľudí sa v stredu podvečer zišli na Námestí slobody v Bratislave na spomienkovom zhromaždení pri príležitosti šiesteho výročia zavraždenia novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Podobné zhromaždenia sa zároveň konali v troch desiatkach miest po celom Slovensku, ale aj v zah
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %