Sobota 27.07.2024
Dnes má meniny 
Božena
°C
25.05.2023 01:30

Primátor bude pokračovať v stretnutiach s obyvateľmi v mestských častiach


Snímka zdroj: (Mesto Martin).


Dni primátora s martinskými mestskými časťami budú pokračovať aj v tomto volebnom období. Informoval o tom primátor Martina Ján Danko.


Danko pozýva obyvateľov jednotlivých mestských častí na stretnutia priamo v blízkosti ich domovov. Dni s mestskými časťami sa začínajú v utorok 30. mája v mestskej časti Záturčie.

"Osobné stretnutia s Martinčanmi a diskusie o ich problémoch sú podstatnou časťou mojej práce, a preto som už od začiatku môjho pôsobenia na pozícii primátora pravidelne navštevoval mestské časti. V tomto roku by som stretnutia rád začal trochu inak - priamo v teréne si pôjdem pozrieť, čo Martinčanov najviac trápi a ako vyzerajú ich najväčšie problémy. Následne bude diskusia pokračovať v priestoroch základných škôl," doplnil primátor.

Prvá diskusia sa začne v mestskej časti Záturčie 30. mája o 15.30 h. Druhou mestskou časťou budú Košúty o týždeň neskôr 6. júna v rovnakom čase. O dátumoch a miestach stretnutí v ostatných mestských častiach bude mesto informovať.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
03.12.2018
Nový primátor J. Danko sa ujal funkcie
Novozvolený primátor Martina Ján Danko (nezávislý) sa ujal funkcie na pondelkovom zasadnutí mestského zastupiteľstva (MsZ). Na primátorskom poste vymenil Andreja Hrnčiara, ktorý po troch volebných obdobiach už nekandidoval.
viac
15.12.2018
Mesto Martin bude v roku 2019 hospodáriť s rozpočtom 40,15 milióna eur
Mesto Martin bude v roku 2019 hospodáriť s vyrovnaným rozpočtom 40,15 milióna eur. Na piatkovom zasadnutí o tom rozhodli poslanci Mestského zastupiteľstva (MsZ) v Martine.
viac
19.09.2020
Novú cyklotrasu do Tomčian otvorili pre verejnosť
Martinčania môžu od piatka využívať novú cyklotrasu a chodník pre peších z centra mesta do Tomčian. Otvoril ju primátor mesta Ján Danko.
viac
23.10.2020
Predseda ZMOS: Opatrenia k pilotnej fáze robili samosprávy za pochodu
Všetky opatrenia k pilotnej fáze celoplošného testovania na COVID-19 robili samosprávy za pochodu a v krátkom čase. Po stretnutí s dolnokubínskym primátorom Jánom Prílepkom na to poukázal predseda Združenia miesta a obcí Slovenska (ZMOS) Branislav Tréger.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.26 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.62 %