Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
24.11.2017 06:22

Prievidzskí športovci sa môžu tešiť na vynovené telocvične


Snímka zdroj: (prievidza.sk).


V týchto dňoch začala rekonštrukcia telocviční v Športovej hale v Prievidzi, ktoré využívajú na svoju činnosť športové kluby gymnastov a zápasníkov. Na rekonštrukčné práce oboch telocviční mesto vyčlenilo viac ako 166 000 eur.


Rekonštrukčné práce sú zamerané predovšetkým na modernizáciu osvetlenia. Pozostávajú z demontáže existujúcich stropných svietidiel, káblových rozvodov, demontáže lamelového podhľadu s montážnym roštom a demontáže všetkých pomocných oceľových profilov. Následne je v oboch telocvičniach plánovaná montáž podhľadu s novou konštrukciou, montáž 18 ks nových LED svietidiel v troch líniách po šiestich kusoch.

Súčasťou rekonštrukcie je aj nová tepelná izolácia stropného podhľadu a nové káblové rozvody spoločne s elektrickým rozvádzačom. Celková cena za rekonštrukčné práce v oboch telocvičniach predstavuje sumu 116 276,16 eur, z toho práce v zápasníckej telocvični 58 138,08 eur a gymnastickej telocvični 58 138,08 EUR. Plánované ukončenie prác je na základe zmluvy so zhotoviteľom naplánované na december tohto roka.

„Mesto Prievidza sa každoročne snaží finančne podporovať nielen športové kluby formou priamych dotácii z rozpočtu mesta, ale aj modernizovať športoviská, ktoré prievidzské kluby využívajú. Vďaka všetkým týmto zmenám a vylepšeniam sa opäť skvalitnia tréningové a zápasové podmienky pre prievidzských športovcov,“ dodáva primátorka Macháčková.

 

Autor: (MsÚ)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.07.2017
Samosprávu čakajú najzásadnejšie investície tohto roka
Mesto Poprad čakajú v nasledujúcich mesiacoch najzásadnejšie investície tohto roka. Od začiatku roka 2017 zrealizovala samospráva už viacero investičných aktivít.
viac
16.10.2017
Prestížne ocenenie CE.ZA.AR 2017 aj pre projekt z Prievidze
Obnova časti námestia v Prievidzi s vodným prvkom získala cenu verejnosti CE.ZA.AR 2017. V hlasovaní získala najviac hlasov zo všetkých nominácií.
viac
27.08.2020
Ľadová plocha na zimnom štadióne v Prievidzi má nové úsporné osvetlenie
Ľadová plocha na zimnom štadióne v Prievidzi má nové úsporné osvetlenie. Rekonštrukciu svetidiel za viac ako 46 000 eur sčasti zabezpečili Technické služby mesta Prievidza (TSMPD) a financovali ju zo svojho rozpočtu. Informoval o tom hovorca mesta Michal Ďureje.
viac
24.09.2020
Mesto chce kompletne zrekonštruovať športovú halu Mier
Športová hala Mier v Bardejove prejde kompletnou rekonštrukciou. Za účasti vedenia mesta a poslancov mestského zastupiteľstva sa tam tento týždeň konalo pracovné stretnutie.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %