Sobota 27.07.2024
Dnes má meniny 
Božena
°C
24.11.2023 10:20

Pozvánka na štvrtý ročník podujatia Hudba má spájať, hudba má pomáhať


Pozývací plagát


Myšlienka založiť a zorganizovať vlastné charitatívne podujatie sa v hlavách trenčianskych hudobníkov z kapely Volume zrodila pred pár rokmi. „Chceli sme ukázať, že aj rockeri majú srdcia na správnom mieste,“ informoval spevák a manažér kapely Majo Krátky.


Podarilo sa im vytvoriť podujatie, ktorého cieľom je finančná podpora subjektu, ktorý to z pohľadu chalanov skutočne potrebuje. „Vďaka nášmu podujatiu Hudba má spájať a nemenej dôležitej podpory zo strany verejnosti sa nám podarilo finančne prispieť na trenčiansky útulok, ale aj na chod neurologického oddelenia trenčianskej nemocnice či neziskovej organizácie, ktorá sa venuje pomoci seniorom,“ dodal Majo.

V tomto roku sa bude pomáhať opäť, a to už 25. novembra v Kultúrnom dome v Zlatovciach. „Nebudeme v tom sami, pre túto myšlienku sa podarilo pospájať viacero zvučných mien z hudobnej oblasti. Môžem prezradiť, že tento rok príde Ďuri Hnilica so špeciálnym koncertným programom, takže by ste si to nemali nechať ujsť,“ povedal Majo Krátky.

Pre účely podpory každého zo subjektov zriadila kapela vždy transparentný účet, na ktorý mohli dobrovoľnou čiastkou prispievať ľudia až do dňa koncertu. Rovnako bude možné prispieť aj priamo počas charitatívnej akcie, a to formou dobrovoľného vstupného. „Obe tieto čiastky sa na konci dňa spočítajú a následne v plnej výške venujú Onkologickému oddeleniu Fakultnej nemocnice v Trenčíne. Veľmi si vážime pomoc všetkých, ktorí sú ochotní podarovať euro či dve na dobrú vec. Ďakujeme, že ste v tom s nami a že spolu robíme náš svet opäť o niečo lepším,“ uzavrel Majo.

Verejnosť môže prispievať aj na transparentný účet SK77 8330 0000 0028 0269 8083.

Autor: (ts)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.09.2016
V mestskej časti Matejovce budú po prvý raz Scholtzove dni
Mesto Poprad sa po oživení mestských častí Spišská Sobota a Kvetnica rozhodlo priniesť kultúru aj do Matejoviec. Po prvý raz sa tu od piatka 9. septembra do nedele 11. septembra uskutočnia Scholtzove dni spojené so športovým podujatím.
viac
24.01.2018
Hľadá sa kniha roka PSK 2017
Prešovský samosprávny kraj (PSK) v spolupráci s regionálnymi knižnicami finišuje so súťažou Kniha roka PSK 2017. Tituly, ktoré boli vydané v minulom roku a sú späté s regiónom, je možné nominovať do konca januára.
viac
29.11.2018
Ocenili najlepšie stredoškolské časopisy. Zvíťazili Stretnutia z Kežmarku.
Najlepším stredoškolským časopisom v Prešovskom kraji je časopis Stretnutia z Gymnázia P. O. Hviezdoslava v Kežmarku. Odborná porota zostavená z aktívnych novinárov ho ocenila premiérovo prvým miestom.
viac
05.10.2023
Odštartoval štvrtý ročník súťaže Zbieraj zelené kilometre
Cestovanie prímestskou autobusovou dopravou nebolo ešte nikdy atraktívnejšie. Za najviac precestovaných zelených kilometrov, chystá prešovská župa pre obyvateľov kraja hodnotné ceny.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.26 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.62 %