Pondelok 24.06.2024
Dnes má meniny 
Ján
°C
14.06.2024 12:10

Petržalská samospráva má novú vylepšenú mobilnú aplikáciu


Ilustračná snímka: Teraz.sk


Bratislavská mestská časť Petržalka má novú vylepšenú mobilnú aplikáciu. Obsahuje viaceré nové funkcionality, medzi nimi aj kalendár kultúrnych podujatí. TASR o tom informovali z miestneho úradu.


Mobilná aplikácia s názvom Petržalka je bezplatná a kompatibilná s najpoužívanejšími operačnými systémami. Pre užívateľov je prichystaných niekoľko nových funkcionalít.        

"Okrem vždy aktuálnych správ či funkčnej a prehľadnej úradnej tabule je prostredníctvom nej možné presmerovanie na obľúbený webový portál, ktorý slúži na nahlasovanie podnetov," uviedli zo samosprávy.        

Vedúci referátu komunikácie petržalského miestneho úradu Dávid Pavlík priblížil, že v aplikácii si môže užívateľ nastaviť odber noviniek, ktoré ho zaujímajú najviac. "Či už ide o opravy inžinierskych sietí, odstávky vody, plánované kultúrne a športové podujatia či vybrané zverejnené tlačivá," dodal s tým, že aplikácia momentálne funguje v testovacej verzii.

Autor: (TASR)


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.02.2018
DPB a vynovený HOPIN prinášajú novú službu pre cestujúcich v Bratislave
Dopravný podnik Bratislava a HOPIN spoločne pripravili zaujímavú technologickú novinku pre cestujúcich v hlavnom meste. Mobilná aplikácia HOPIN prešla významnou premenou, jej výsledkom je jej redizajn s novým logom, ikonou a novou identitou.
viac
02.10.2018
Transparentnosťou k efektívnejšej samospráve
Hlavné mesto umožní žiadateľom, ktorí podali žiadosť o vydanie záväzného stanoviska k investičnej činnosti alebo investičnému zámeru sledovať online stav podania prostredníctvom aplikácie dostupnej na webovej stránke hlavného mesta.
viac
15.04.2020
Mestá na hornom Zemplíne spúšťajú svoje mobilné aplikácie
S cieľom lepšej informovanosti verejnosti spustili mestá Humenné, Vranov nad Topľou a Medzilaborce mobilné informačné služby formou aplikácií. Samosprávy o tom informujú na svojich internetových stránkach.
viac
10.11.2020
Aplikácia „Petržalka“ treťou najsťahovanejšou aplikáciou na Slovensku
Informácie z mestskej časti Bratislava-Petržalka vždy po ruke. Najväčšia bratislavská mestská časť sa ešte v marci tohto roku pripojila k vyše 40 mestám a obciam, ktoré využívajú aplikáciu SOM – Správy o meste pre lepšiu komunikáciu s jej obyvateľmi.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.20 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.15 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.66 %