Štvrtok 02.05.2024
Dnes má meniny 
Žigmund
°C
05.04.2024 12:55

Otvorenie sezóny na pumptracku v Trenčíne už najbližšiu sobotu


Snímka: mesto Trenčín


V sobotu 6. apríla 2024 sa od 10.00 do 14.30 hodiny uskutoční na pumptrackovej dráhe pod Juhom slávnostné otvorenie prvej sezóny na tejto novej atrakcii v Trenčíne. Vezmite deti, odrážadlá, bicykle, nezabudnite na prilbu, chrániče a príďte. Ak niečo z toho nemáte, požičiate si na mieste.


Príďte sa pozrieť, čo na tento novej dráhe dokáže vicemajsterka sveta Kristína Madarásová v BMX. Uvidíte predvádzacie jazdy profesionálov bajkerov a kolobežkárov. Pripravená je aj amatérska súťaž pre deti do 4 rokov na odrážadlách a pre ďalšie dve vekové kategórie 5 až 7 rokov a 8 až 10 rokov na bicykloch.

Na podujatí sa dozviete, aké pravidlá treba dodržiavať počas jazdy na pumptrackovej dráhe. Čaká vás tombola s parádnymi cenami (BMX, bicykel, kolobežka, odrážadlo, prilby a iné), servis bajkov a odrážadiel počas akcie grátis, občerstvenie či strihanie detí počas akcie profi barberom.

Podujatie organizuje mesto Trenčín v spolupráci s ORIGOS, BIKE RACING SLOVAKIA a DIVO.

Prihlásiť sa na súťaž môžete elektronicky ešte dnes ale tiež aj v deň konania podujatia priamo na mieste.

Registrácia na súťaž

Parkovanie a doprava

Upozorňujeme obyvateľov, že deň pred podujatím, v piatok 5. apríla 2024 popoludní budú uzatvorené parkovacie miesta pod cintorínom, so vstupom len pre organizátorov a VIP. V deň podujatia, v sobotu 6. apríla 2024 od 7.00 hodiny budú na mieste prebiehať prípravné práce, Mestská polícia Trenčín bude odkláňať autá na parkoviská pri LIDLi alebo na Saratovskú ulicu. Ďakujeme za pochopenie.

Autor: (Zdroj: trencin.sk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.06.2020
TSK odmení rekreačných cykloturistov využívajúcich cyklobusy
Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) odmení cykloturistov, ktorí v aktuálnej letnej sezóne využijú službu cyklobusov. Informoval o tom Ľubomír Bobák z oddelenia komunikácie a medzinárodných vzťahov Úradu TSK.
viac
29.09.2020
Hrad Beckov navštívilo túto turistickú sezónu približne 63 000 ľudí
Tohtoročnú letnú turistickú sezónu na hrade Beckov taktiež ovplyvnila pandémia nového koronavírusu. Napriek tomu na hradnú zrúcaninu v srdci Považia zavítalo doposiaľ približne 63 000 ľudí.
viac
12.04.2021
Na turistov a cykloturistov čaká 20 vrcholov Vrchárskej koruny Trenčianska
Dvadsať vrcholov v Trenčianskom samosprávnom kraji čaká na turistov a cykloturistov v rámci šiesteho ročníka projektu Vrchárska koruna Trenčianska. Podujatie odštartovalo v sobotu (10. 4.), potrvá do konca novembra.
viac
03.04.2024
Čiernohronská železnica otvára v sobotu pre návštevníkov novú sezónu
Čiernohronská železnica (ČHŽ) v Čiernom Balogu otvára v sobotu novú sezónu pre návštevníkov horehronského regiónu. TASR to potvrdil riaditeľ železnice Aleš Bílek.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.05 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.78 %