Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
10.04.2021 02:00

Online festival Zhovorka pozýva nielen študentov


Ilustračná snímka (tasr)


Trojdňový online festival Zhovorka je určený nielen vysokoškolákom, ktorí sú unavení z dlhodobého obmedzenia sociálneho života a túžia po interaktívnej diskusii.


Od 16. do 18. apríla sa môžu zapojiť do workshopov a prednášok, program pripravili štipendistky rezidenčného programu Nádvorie Kampus v Trnave. Informovala o tom za organizátorov Radmila Lukačovičová.       

Prihlásiť sa môže ktokoľvek, koho témy festivalu zaujímajú a rád by sa zapojil do interaktívnej diskusie. Festival ponúka témy z oblasti dejín umenia, žurnalistiky, moderných prostriedkov manipulácie cez sebarozvoj až po starostlivosť o rastliny či zerowaste lifestyle.       

V prvý deň je na programe diskusia o umení krajinomaľby, nasledovať bude pohľad na súčasnú Ukrajinu jednej zo štipendistiek Anny Siedykh, nasledujúci deň sa budú čítať básne mladých slovenských poetov, potom sa bude hovoriť o motivovaní mladých k mimoškolským aktivitám a v závere Zhovorky prídu na rad workshopy o manipulácii, sebaláske, chýbať nebude ani kvíz.       

 

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.06.2020
Festival Rotenstein bude v múzejných záhradách i online zároveň
Rytiersky festival Rotenstein najprv pre koronakrízu zmenil miesto konania a aktuálne mení aj termín, keď si ho fanúšikovia budú môcť pozrieť v online podobe.
viac
07.10.2020
Žiaci trnavskej strednej poľnohospodárskej školy sa učia online
Od stredy 7. októbra 2020 prebieha vyučovanie v Strednej odbornej škole poľnohospodárstva a služieb na vidieku online. Z preventívnych dôvodov sú žiaci a učitelia ponechaní v domácom prostredí minimálne na desať dní.
viac
12.04.2021
Folklórny festival Východná 2021 bude online aj vo vysielaní RTVS
Folklórny festival Východná 2021 sa bude konať v netradičnej forme. Pandemická situácia znemožňuje organizátorom dlhodobú prípravu. Presunutý 66. ročník z minulého roka tak bude v online priestore v kombinácii s plánovaným rozhlasovým a televíznym vysielaním RTVS.
viac
27.09.2021
Ekotopfilm - Envirofilm ponúkne dokumentárne filmy aj diskusiu
Medzinárodný filmový festival Ekotopfilm - Envirofilm ponúkne v stredu 29. septembra v kine Hviezda v Trnave dokumentárne filmy i diskusiu s vedením mesta a odborníkmi o zmenách klímy.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %