Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
08.01.2022 12:15

Očkovacie centrá v TTSK pracujú aj počas víkendu


Ilustračná snímka


Veľkokapacitné očkovacie centrá (VOC) v Trnavskom samosprávnom kraji pracujú aj počas víkendu. V sobotu budú otvorené v Trnave, Dunajskej Strede i v Skalici.


Ako informoval Trnavský samosprávny kraj (TTSK), prvýkrát sa môžu dať očkovať proti ochoreniu COVID-19 aj deti vo veku od piatich do 11 rokov. Po piatkovom (7. 1.) očkovaní v Trnave dostanú v sobotu vakcínu aj deti v Dunajskej strede a Skalici. Všetky tri VOC sú otvorené od 8.00 h do 18.00 h, pričom dopoludňajšie hodiny sú vyhradené predovšetkým registrovaným záujemcom, popoludní dostanú vakcínu aj neregistrovaní.       

VOC v Trnave sa nachádza v priestoroch Strednej odbornej školy (SOŠ) elektrotechnickej na Sibírskej ulici. V Dunajskej Strede sa očkuje v SOŠ rozvoja vidieka na Námestí sv. Štefana. VOC v Skalici je v Strednej zdravotníckej škole na Lichardovej ulici. Očkuje sa vakcínou Comirnaty od Pfizer/BioNTech a v Dunajskej Strede od 12.00 h aj vakcínou od Moderny. V nedeľu 9. januára sa očkuje v trnavskom a dunajskostredskom VOC.       

očkovanie-centrá-koronavírus-TTSK

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
15.02.2021
KSK pripravuje vytvorenie veľkokapacitných očkovacích centier
Košický samosprávny kraj (KSK) pripravuje vytvorenie veľkokapacitných očkovacích centier pre plošné očkovanie obyvateľov kraja proti ochoreniu COVID-19. Informovala o tom hovorkyňa KSK Anna Terezková s tým, že poverenie dostali z Ministerstva zdravotníctva SR.
viac
02.03.2021
Vo veľkokapacitnom očkovacom centre zaočkovali takmer 6000 ľudí
Trnavský samosprávny kraj (TTSK) zorganizoval cez víkend (27. a 28. 2.) očkovanie proti ochoreniu COVID-19 vo svojom veľkokapacitnom očkovacom centre na Strednej zdravotníckej škole v Trnave. Prvou dávkou vakcíny bolo zaočkovaných 3650 ľudí. Informovalo o tom komunikačné oddelenie TTSK.
viac
04.08.2021
Veľkokapacitné očkovacie centrá zatiaľ kraj neplánuje zatvoriť
Košický samosprávny kraj (KSK) nateraz neplánuje zatvárať veľkokapacitné očkovacie centrá, ktoré tak naďalej ostávajú v prevádzke. Potvrdila to hovorkyňa predsedu KSK Anna Terezková.
viac
05.08.2021
ŽSK utlmí činnosť veľkokapacitného očkovacieho centra
Žilinský samosprávny kraj (ŽSK) utlmí od pondelka (9. 8.) činnosť veľkokapacitného očkovacieho centra (VKOC) na Rosinskej ceste v Žiline. Podľa hovorkyne ŽSK Lucie Lašovej bude ďalej fungovať druhé očkovacie centrum ŽSK – Epidemiologická ambulancia na Sasinkovej ulici v Žiline.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %